Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

INTERAKTIVNÍ MAPA: Šíření prasečí chřipky

Mapa šíření prasečí chřipky
Mapa šíření prasečí chřipky  (Autor: Blesk.cz)
Autor: rvs - 
2. května 2009
21:33

PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZUJEME: Zákeřný virus prasečí chřipky, který se nejdříve objevil v Mexiku, se šíří po celém světě. Na naší přehledné interaktivní mapě zjistíte, kde všude se již prasečí chřipka objevila.

Najeďte kurzorem na červený či modrý bod na mapě a dozvíte se akutální čísla nákazy ve světě.

 

VŠE O PRASEČÍ CHŘIPCE: Do Česka dorazí za pár dní?!


Upozornění pro čtenáře: Byli jste v poslední době vy, nebo někdo z vašich blízkých Mexiku? Setkali jste se s opatřeními proti prasečí chřipce? Napište nám do redakce na e-mail online@ringier.cz!


jonzer ( 3. května 2009 22:13 )

Jistě vám v posledních dnech neuniklo několik článků bulvárního časopisu BLESK, který se snaží zničit špičkového reportéra TV Nova Jiřího Dlabaju a několik jeho kolegů. Pan Dlabaja nedávno na svůj osobní blog umístil video, na kterém se ozývá chrochtání. U něj byl průvodní článek, který vysvětluje jak vše vzniklo. Blesk toto video našel, vše překroutil do nehorázných rozměrů a udělal z něj totální katastrofu. Několik slušných lidí z toho teď bude mít problémy. Pokud nesouhlasíte s tím, co a jak Blesk napsal a chcete proti němu vyjádřit protest, podívejte se na stránky http://chrochro.7x.cz a ukažte, že nejsme národ sucharů, ale národ se smyslem pro humor.

hani ( 2. května 2009 16:49 )

ANO, vsechno simply! Rozlozte jeji na jednoduche geny: horecka- gen malarije, bolest v kosti - vitamin D jist kalcij a fosfor, bolest oci - trachoma, taky jeste cumka kocuru, cerny kasel- koklus. Mela v Cesku 5 kocek a onemocnely koceci chripkou. Lecit antibiotika. Jenom onemocnely jeste a jeste. Jednoho odvezt v nemocnice Bohunice pro lekare - musi lecit. Onemocnely taky tou chripkou lide-ukrajince. Lecbu meli jenom doma. Mate chripku kocurov, genetyckou. Jenom pro ukrajince a kocek.

Zobrazit celou diskusi