Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Foto od Vás: Policajti ve službě vyrazili na zmrzlinu!

Strážníci s policisty se ve službě zastavili u zmrzlinového stánku na pěší zóně v Jihlavě.
Strážníci s policisty se ve službě zastavili u zmrzlinového stánku na pěší zóně v Jihlavě.  (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: čad, Krvs - 
16. října 2010
05:30

Dáme si vanilkovou, oříškovou nebo čokoládovou? I takto může vypadat služba hlídek policistů a strážníků, jak je v ulicích Jihlavy zachytil čtenář Blesku. Naštvalo ho, když policisté se strážníky zaparkovali svá auta na pěší zóně a v klidu pak vyrazili na zmrzlinu.

„Policista musí dodržovat etický kodex a chovat se důstojně. Přesto se nedomnívám, že by se hlídka konzumující zmrzlinu dopustila nějakého přestupku,“ omlouvala muže zákona mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

Opačného názoru však byl člen policejní inspekce, kterému Blesk foto ukázal. Napočítal hned tři přestupky! Řekl, že policisté musejí mít ve službě pokrývku hlavy, zmrzlina je nepřípustná, protože s ní nemohou stíhat pachatele, a navíc že špatně zaparkovali. Takže policisté, pozor, inspekce se o tyto snímky velmi živě zajímala!

vseznaleksenior ( 17. října 2010 18:08 )

zmrzlinu zaplatili, tak vo co de..

zujabuja ( 16. října 2010 14:19 )

Co to tady redakce blije za nesmysly? Prý fotky řeší inspekce a provinili se i tím, že nemají na hlavě pokrývky? Za "státní" můžu říct jen to, že v horkých dnech se nosí tzv. "rozhalenka" tudíž první knoflík je rozepnutý a baret pod výložkou. Takže si nejdřív něco ověřím a pak kritizuju. A pro ostatní negativce: leze mi krkem jak si každý myslí, že policajt není člověk. Narážém např. když jdeme někde na oběd do restaurace a lidí nás vraždí pohledem. Jen pro informaci...i my máme v práci přestávku na jídlo. K té zmrzlině... nebylo to moc moudré a za daných okolností, ale přestaňte už z policistů dělat ty nejhorší. Jsou to taky lidi tudíž mezi lidmi (všemi profesemi) se najdou jak dobří lidé tak i kreténi.

alenam ( 16. října 2010 14:10 )

Stydět se nemusej, ale zodpovídat by se měli. A autoritu jim nikdo podkopávat nemusí, to zvládaj dnes a deně sami.

alenam ( 16. října 2010 14:02 )

Jo je to hnus, jak si tady všíchni nechaj od policajtů s.r.á.t na hlavu, ale sami jsou před svým vlastním šéfem podělaný strachy a nikdy by si před ním nedovolili to, co policajti před širokou veřejností, která je platí.

polly ( 16. října 2010 13:39 )

Ty smrk, buď si pitomej jako kus dřeva (smrk), nebo jsi smrk z nosu. V článku je jasně napsámo, že parkovali v pěší zoně, a tam se samozřejmě nemůže vjíždět (výjma situací určené v zákoně) natož pakovat. Jsou to arogantní ***, kterých se zákony této republiky netýkají. Nejsi jedna znich? - že se jich natolik zastáváš. Už jsi někdy viděl pokladní ze supermarketu, že se v pracovní době sebere, a zajde si na zmrzlinu nebo na cigárko? Pro příště bude lepší kdyý zapomeneš, že vůbec existuješ - blbečku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa