Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Topolánek usnul ve vlaku, co se mu zdálo?

Jel Mirek Topolánek z Ostravy domů... A usnul. Co se mu zdálo?
Jel Mirek Topolánek z Ostravy domů... A usnul. Co se mu zdálo?  (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: šim, Kjos - 
3. června 2011
12:52

A pak že (bývalí) politici nejsou lidi! Úplně normálně si umí schrupnout jako každý jiný. Důkazem je například vládní Šípková Růženka Karel Schwarzenberg. A při malém šlofíku zachytil pohotový čtenář i bývalého premiéra Mirka Topolánka, když se vracel z Ostravy domů. O čem se mu asi zdálo? Zhluboka hloubal jako pohádkový děda Lebeda, Topolánkovo chrápání bylo slyšet prý přes celý vagón...

Sluchátka na uších, pootevřený MacBook na stolku před sebou, zvrácená hlava a otevřená ústa. A chrápal a chrápal a dobře se mu spalo. Tak jel Mirek Topolánek vlakem do Prahy. „Bylo to předminulý pátek v pozdním pendolínu z Ostravy do Prahy. Pan Topolánek chrápal na celý vagón,“ napsal do redakce Blesk.cz čtenář Petr S. k fotografii.

O čem se mu asi mohlo zdát? O své bývalé pravé ruce Marku Dalíkovi? To by spíš bylo na malou noční můru, obzvláště poté, co se provalilo, že si Dalík údajně řekl o půlmiliardovou provizi, která měla zajistit schválení nákupu obrněných vozů Pandur tehdejším premiérem Topolánkem.

Podle výrazu značící nerušený a hluboký spánek se dá usuzovat na pěkné sny o italském Toskánsku, kde Topolánek tak rád trávil dovolenou se svými vlivnými přáteli. Možná se mu vrátily vzpomínky na idylu ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho, kde trávil dovolenou se svou tehdy ještě milenkou Lucií Talmanovou a kde se nahý promenádoval kolem bazénu. (Škubnutí ve tváři – ty fotky! Ale neprobudil se.) Je na čase zase někam vyrazit...

Vstávat! Praha – Hlavní nádraží. Konečná stanice, prosíme, vystupte...

simeonsimeonovic ( 4. června 2011 07:36 )

Co by se mu asi zdálo? to je jasný, přehrabuje vidlema ve snu ty nahrabaný peníze z doby, co byl ve vládě, aby mu to nezetlelo.

anasyi ( 3. června 2011 21:21 )

tunely projel z Ostravy do Prahy?

defakto ( 3. června 2011 20:42 )

O čem asi snívá , no předse o nějaké mladé kun-dičce !

klinge ( 3. června 2011 16:24 )

dobry,jsem se pobavila

jarka99 ( 3. června 2011 16:16 )

www.montenegro.wbs.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa