Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dálniční policisté: Místo práce šli na kafe a parkovali na invalidech

  • Autor: Jitka Stefanidesová,Krvs - 
    13. 10. 2010
    08:44

    Tempo těchto dálničních policistů rozhodně není "vražedné". Naopak je tak pohodlné, že mají zaděláno na pořádný průšvih. Zaparkovali na invalidech, došli si na pumpu pro kávu, zapálili cigaretku a klábosili s krásnou obsluhou. A první reakce velitele hříšníků? »Ať si zabalí stůl!«

    Policie zaměstnává invalidy jako řidiče aut dálniční policie? Jinak se nedá vysvětlit fotka superrychlého passatu zaparkovaného přímo na místě pro postižené. Pikantnější na tomto vážném přestupku, je fakt, že dva policisté nehonili žádného závodníka Diamond Race, ale měli prostě jen chuť na cigárko s kafíčkem.

    Naštvaný šéf: Ať si zabalí stůl!

    Tuto bohémskou kombinaci vylepšenou přítomností krásné zaměstnankyně čerpačky si policisté vychutnávali »inkognito« za rohem stanice. Velitel dálniční policie Vladimír Klímek se o přestupku dozvěděl až od Blesku a jeho reakce byla opravdu spontánní. „Tak to si rovnou můžu zabalit stůl,“ rozohnil se.

    Za pár vteřin se uklidnil. „Musíme vyslechnout policisty, co tam vlastně dělali a zda měli možnost zaparkovat jinde. Jestli se prokáže pochybení, čeká je pokuta pět tisíc korun,“ dodal Klímek s tím, že stejný postih by za tento přestupek čekal i běžného řidiče.

    V současné době dálniční policie chytá ve středočeském kraji piráty silnic pěti nejrychlejšími passaty všech dob. Auta mají výkon 300 koní, zrychlení z 0 na 100 km/h je 5,6 vteřiny a jejich nejvyšší rychlost je 280 km/h.

milin ( 16. října 2010 12:13 )

....by bylo,kdyby zaparkovali přímo před vchodem...A možná by to i vypadalo,že jsou tam služebně a nikoho by nenapadlo to řešit..Takhle zbytečně provokujou tím,jak jsou nepostižitelní...

e.44 ( 14. října 2010 16:30 )

Máš opravdu óhromné argumenty. Hlavně ty tři a čtyři šíleně fyzicky náročné hodiny u dálnice. Pro tenhle tvůj argument by jistě měly óbrovské pochopení například prodavačky, které běhají osm až deset hodin deně za pultem. Nebo takoví zedníci, horníci, kopáči, dlaždiči, silničáři...........ti všichni a ještě mnoho dalších by se ze soucitu nad tou nelidskou dřinou policajtů rozsypali smíchy.

driever89 ( 14. října 2010 11:19 )

Jeden rozumný důvod proč by to měla být kachna. Nebo to bylo jen plácnutí do vody?

doktormediciny ( 14. října 2010 09:36 )

to se Ti zase povedla kachna..

doktormediciny ( 14. října 2010 09:35 )

nakonec jsou to chlapi..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa