Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rytmus má dvojníka: Vypadá jako jeho syn

Autor: jos - 
30. května 2011
14:38

Adam Boldi je veliký fanoušek slovenského rappera Rytmuse. Do redakce nám zaslal fotky, na kterých opravdu vypádá jako drsný porotce, který svými hláškami likviduje sebevědomí účastníkům SuperStar.

Maminka Adama Boldiho žije v Piešťanech, odkud pochází i sám Rytmus. "Možná, že spolu něco měli a já jsem výsledek," směje se Adam, který se do slavného idola rád stylizuje.

Kdo je Rytmus

Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský začal svou kariéru v uskupení  Kontrafakt. V roce 1994 Rytmus vyhrál freestylovou soutěž Bitka slov.

V roce 2006 Rytmus založil vlastní vydavatelství Tvoj tatko records, kde vydal svoje debutové sólo album Bengoro, ze kterého se prodalo víc jak 15 000 kusů.

Rytmus tvoří pár s Andreou Práznovskou (manažerkou Rytmusa i zpěvačky Tiny) a v roce 2008 se rozhodl přestěhovat natrvalo do Piešťan.

myskamatova ( 11. července 2011 22:51 )

Řeknu to takhle Adama znám nějakou tu dobu ... A vůbec se mi nelíbí jak ho uřažíte každej přeci má nějakej svůj cíl a svůj svět ne a nejen svět aji sen .. Adam si právě vybral Rytmuse a mě se to osobně na něm libí, ta změna aspoň je sám sebou a není namyšleny jak někteří lide co jsou zde jak říkaji jak je hnusny a podobné ... každemu se libí něco jíneho ..Tak přeci nemůžete ho odsuzovat proto jaký je ? A měl tu odvahu tady dát svoji fotku a ne jak někteří co tady pišou hnusne kometáře a přitom ho v reale vůbec neznáji tohle je můj nazor !! A jednou větou Aďo drž se a buď pořád sám sebou !!! Fandím ti

djaba ( 4. června 2011 21:40 )

Kdo to je ten - Rytmus , v životě jsem o něm neslyšel .

richie17 ( 1. června 2011 13:09 )

Za 1. na nikoho si nehraje, za 2. začal rapovat už od mala ještě nevěděl že rytmus existuje za 3. on sám osobně tady nic neposlal! zamyslete se tu ;)

znojmacka ( 31. května 2011 08:20 )

"drsňáckých" cool gest a póz na fotkách by se jeden pozvracel..

pavucinka ( 30. května 2011 17:05 )

když řekl " co kdyby si pustil rádio cizinec a uslyšel Šepse, tak si bude myslet, co jsme tu za hovada". Tedy myslela jsem,že Habera je slušný a inteligentní.... on ale dělá jakési odborné rozbory z hudební stránky, kterým laici nerozumí a pak fandí Gunčíkové, toleruje Adamce. Černá ovce je tady Šeps. Co kdyby takový člověk měl dítě, které mu zcela nesedí? Šeps by mohl být jeho syn. Pobavil a může tahnout? Na ty šaškárny v hypermarketech budou vhodnější jiní?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa