Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý muž v Německu najel na chodník a srazil šest lidí. Svědkové: Udělal to úmyslně

Autor: ČTK - 
26. listopadu 2017
16:49

Zjevně opilý 29letý muž vjel v neděli nad ránem ve městě Cuxhaven na severozápadě Německa na chodník a zranil šest lidí. Podle očitých svědků jednal úmyslně, informovala agentura DPA. Motivem mohl být spor na jedné z místních diskoték.

„Prověřujeme, zda mohl incident souviset s předcházejícím sporem na diskotéce,“ uvedl mluvčí místní policie. Už dříve policisté na Twitteru informovali, že neexistuje žádný náznak, že by se jednalo o teroristický útok.

Zjevně podnapilý řidič, který podle místních médií pochází ze Sýrie, dlouhodobě ale žije v Cuxhavenu, srazil na chodníku brzy ráno šest lidí a poté pokračoval ve zběsilé jízdě. Zhruba po třech stech metrech narazil do sloupku. Do příjezdu policie jej na místě zadrželi svědci.

Zranění čtyř lidí jsou vážná, dvě osoby utrpěly lehká zranění. Pět zraněných už dnes odpoledne lékaři propustili z nemocnice do domácího ošetření.

boroboro ( 26. listopadu 2017 20:09 )

Jasně, Syřan v autě, najel do šesti lidí - jak by to mohl být terorismus, on přece ty skvělé kafíry miluje, jako každý muslim.

Zobrazit celou diskusi