Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obamova dcera Malia řádí: Cigáro a líbačka záhadného Brita. Kdo je tajemný přítel?

Autor: Mii - 
23. listopadu 2017
12:50

Starší dcera předešlého amerického prezidenta Baracka Obamy Malia (19) si svoje vysokoškolská studia užívá se vším všudy. Na pozemku Harvardu, kde studuje prvním rokem, byla natočena, jak líbá záhadného muže. A kouří. Britský deník DailyMail později muže identifikoval jako Brita Rory Farquharsona, pohledného a úspěšného studenta původem z Británie.

Slídilové mladistvý pár zachytili v sobotu na univerzitním zápase amerického fotbalu mezi Harvardem a Yale. Pusu si dali jen pár minut před začátkem hry.

Jak DailyMail zjistil, záhadným partnerem Malii je Brit Rory Farquharson. Stejně jako ona je studentem Harvardu, jen o ročník výše. Co je ale odlišuje, je národnost – Farquharson je Brit, který se na Harvard přesunul loni z Británie.

Kdo je Rory Farguharson

Už ve Spojeném království studoval prestižní školu. Navštěvoval Rugby School, o které se mluví jako jedné z top škol v zemi určené jen pro „vyvolené“. Jak název školy napovídá, hrál zde aktivně rugby, golf a byl členem elitního chemického kroužku Blue Bunsen Society. Angažování v těchto aktivitách jej nakonec v roce 2015 vyneslo až do pozice tzv. Head of school, jakéhosi místního studenta číslo jedna, jenž před vedením školy zastupoval zájmy všech žáků.

V rugby byl opravu dobrý. Objevil se například ve videu, které se promítalo na zahajovacím ceremoniálu světového poháru rugby v roce 2015 a ve kterém se objevil také princ Harry. I to napomohlo tomu, že podle DailyMail o chlapci místní studenti mluvili jako populárním člověku, který byl mezi holkami oblíbený.

Studium prestižních škol Rorymu umožnil jeho otec Charles, který je v Londýně šéfem nejmenovaného investičního fondu. Roční školné na Rugby School je 42 500 dolarů (zhruba 918 tisíc korun). Než si Rory smazal svůj účet na Twitteru, psal, že přemýšlí o kariéře podobné jeho otci.

Obamův nejasný vztah k Britům

Pokud se Roryho vztah s Maliou posune do vážnější fáze, na setkání s Obamou se bude muset připravit. Nejen, že na Twitteru sledoval současného amerického prezidenta Donalda Trumpa a Obamu ne, ale objevovaly se spekulace, že bývalý nejmocnější muž světa měl kvůli svému keňskému původu určité protibritské postoje.

Obamův keňský dědeček se v zemi v minulém století účastnil hnutí na nezávislost, které se pokoušelo vymanit Keňu z rukou britských kolonialistů. Podle některých zpráv byl při tom Brity zajat a mučen.

Spekulace ještě přitvrdily, když Obama při nástupu do Bílého domu okamžitě Britům vrátil bustu Winstona Churchilla, kterou země Americe zapůjčila.

Se samotným faktem, že Malia má přítele, se ale Obama nejspíš vypořádá dobře. Když si loni našla přítele její mladší sestra Sasha, Obama veřejně řekl, že „je s tím v pohodě“. Obě dvě dcery jsou přece jen pod ochranou tajných služeb, které je nejen fyzicky brání, ale prověří každého člověka, který se dostane do jejich blízkosti.

Ani cigareta, se kterou byla Malia zastižena, mu asi vadit nebude. Sám občasně kouřil, což mu jeho žena Michelle často vyčítala. Tím si tedy Malia rozzlobí spíš svoji matku.

Baracku Obamovi jednou během jeho prezidentství vyhrkly slzy do očí. Proč?

Video  Americký prezident Barack Obama se neubránil slzám.  - Youtube
Video se připravuje ...

steelheart ( 23. listopadu 2017 13:36 )

obě holky byly adoptovaný - jejich rodiče byli známí Obamových

oliiiii3 ( 23. listopadu 2017 13:01 )

Hlavně že to nebyla tajemná holka.

Zobrazit celou diskusi