Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální útok u jednoho z divů světa: Gang zmlátil mladý pár turistů!

Autor: lm - 
28. října 2017
16:47

Těžká zranění si odnesl pár švýcarských turistů, který trávil dovolenou v Indii. U Tádž Mahalu je brutálně zbil gang místních, který se dožadoval selfie s mladou ženou (24). Muž utrpěl frakturu lebky, jeho přítelkyně má zlomenou ruku.

Švýcarský pár Quentin Jeremy Clerc a Marie Droz (oba 24) se v rámci dovolené v Indii rozhodli navštívit i ikonický pomník Tádž Mahal, který je zapsán na seznamu Světového dědictví UNESCO, a dokonce byl zařazen mezi jeden z novodobých sedmi divů světa. Ročně tuto památku navštíví na sedm milionů turistů a partneři tak vůbec nepředpokládali, že by návštěva Tádž Mahalu mohla by nějak nebezpečná. To se ale krutě zmýlili.

Po výstupu z vlaku na nádraží k nim přišla skupinka místních a začala se dožadovat selfie fotek s blonďatou ženou. Pak se na pár z neznámého důvodu vrhli s kameny v rukou a brutálně je zbili. Muž utrpěl frakturu lebky a jeho přítelkyně má zlomenou ruku. Oba mají i četné pohmožděniny.

Policie oznámila, že už se jim podařilo několik útočníků identifikovat. „Někteří z nich můžou být nezletilí, a pokud se to prokáže, budou souzeni u soudu pro mladistvé podle příslušného zákona,“ řekl médiím vyšetřovatel Amit Pathak.

Indická ministryně zahraničí Sušma Svarádžová už oznámila, že si vyžádala informace o tomto útoku a do nemocnice poslala své zástupce. Lidé na internetu se ale pustili do lokálních politiků, že nedokážou turisty ochránit. Kvůli vysoké kriminalitě v Indii totiž turismus značně trpí. Loni sem přijelo jen necelých 9 milionů zahraničních návštěvníků.

Video: Ženu v Indii znásilnili za bílého dne na ulici. Nikdo z kolemjdoucích jí nepomohl.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

renataren ( 30. října 2017 12:08 )

Kdy si ty ženy už konečně uvědomí, že muslimská mentalita je jiná... Když jsou ženy v muslimské zemi, měly by ctít pravidla té země a nosit minimálně šátek přes hlavu... Na odhalené ženy ( šortky a tílka) se tam dívají jako na povolné a méně ctěné ženy... Nemají k nim úctu.A ta Indie je na tom podobně. Takže milé dámy, až pojedete do nějaké muslimské země, přibalte si šátek a ne moc odhalující oblečení... Odhalujte se akorát na plážích v hotelovém komplexu...

tgbg ( 29. října 2017 06:52 )

Nejvyšší čas skončit se všema komunistama a fašistama a začít se starat o sebe a taky ukázat zuby,jinak nás ta zvěř vyvraždí a ještě si na to vezme dotace od Ruska...

kiwi65 ( 28. října 2017 17:41 )

 Nejvyšší čas skončit se všema sametama a sluníčkařením a začít se starat o sebe a taky ukázat zuby,jinak nás ta zvěř vyvraždí a ještě si na to veme dotace od EU...

Zobrazit celou diskusi