Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polka (26) o brutálním znásilnění v Rimini: Řekli mi, že mě zabijí!

Autor: lm - 
6. září 2017
16:57

Nepředstavitelný horor. Tím si prošla mladá Polka (26), kterou na pláži v italském Rimini hromadně znásilnili čtyři muži afrického původu. Žena se nyní rozhodla promluvit a popsala, jak ke všemu došlo.

V osudný srpnový večer se mladá dívka procházela se svým stejně starým přítelem po pláži v Rimini. Když si spolu sedli na ručník, přišli k nim čtyři muži. Jeden z nich se anglicky zeptal: „Odkud jste?“, na nevinnou otázku ale ve skutečnosti nechtěl znát odpověď. „Jeden ze skupiny nám řekl, abychom jim dali mobilní telefony a peněženky. Zaútočili na mého přítele a pak mě obklopili, hodili mě do písku a začali mlátit do obličeje a těla,“ popsala dívka italskému televiznímu kanálu TGCOM24.

„Stlačili mi krk tak silně, že jsem nemohla dýchat. Nekonečné násilí trvalo více než 20 minut a během té doby mi anglicky řekli, že mě zabijou. Slyšela jsem, jak mlátí mého přítele,“ pokračovala. Útočníci dívku poté hodili do vody a po chvíli ji zase vytáhli, zatlačili jí obličej do písku a opět ji hromadně znásilnili. V ten samý večer měli znásilnit i transsexuální prostitutku z Peru.

Italská policie postupně všechny čtyři zřejmé pachatele zadržela. Posledního, dvacetiletého žadatele o azyl z Konga Guerlina Butungu, který byl podle všeho vůdcem skupiny, dopadla tuto neděli. Den předtím už zajistila tři zbylé členy gangu, kteří jsou nezletilí. Jde o dva marocké bratry ve věku 15 a 17 let, kteří se v Itálii narodili, a o 16letého Nigerijce.

Podle soudu v Bologni muži znásilnili turistku s obrovskou brutalitou a zlostí. Prokurátor v Rimini Paolo Giovagnoli se nechal slyšet, že za takovéto trestné činy může teoreticky hrozit i více než 20 let vězení. Problémem při postihu tří z pachatelů je, že jde o nezletilé osoby. Polsko podle náměstka ministra spravedlnosti hodlá požádat o vydání čtveřice útočníků k trestnímu stíhání.

villon ( 6. září 2017 21:31 )

Bohužel měli pravdu - dle muslymských zvyklostí je teď špinavá a zaslouží jen smrt.

kukuku ( 6. září 2017 20:31 )

Zavřít a započítat Polsku do plnění kontingentu přijatých uprchlíků.

Monikay ( 6. září 2017 18:45 )

Nejlepší by bylo vydat je do Polska.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání