Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miliardářská svatba roku: Soukromá letadla a čtyři dny oslav za 550 milionů

Autor: aba - 
2. září 2017
05:55

Svatba dcery realitního magnáta z Manhattanu Jeffa Suttona nemohla být jedna z těch chudších. Muž, který se v žebříčku nejbohatších lidí na světě umístil na 552. příčce, vdával svou dceru Renee. A odhaduje se, že svatba jako řemen ho vyšla na víc než 500 milionů korun.

Svatební veselí se rozpoutalo v jihovýchodní Itálii v oblasti Apulie. 400 pozvaných hostů převezla z Ameriky do Evropy soukromá letadla a na místo luxusního resortu je dopravovalo padesát limuzín.

Od pondělí se slavilo každý den. Pláž u resortu, kde si za noc pro jednoho účtují 11 tisíc korun, se během týdne před svatbou proměnila v místo na posvatební party s luxusním barem, tanečním parketem i jídelnou přímo v jedné z jeskyň na pláži.

Obřad proběhl ve čtvrtek na molu s výhledem na moře v šest hodin odpoledne. Nevěstu s tatínkem přivezl kočár tažený koňmi a po tradičním židovském obřadu následovala bujará oslava. Během večeře si hosté mohli vybrat jídlo z menu, které čítalo 20 stran a které připravovali přední světoví mistři kuchyně.

Jeff Sutton vydělal své jmění na obchodu s realitami a zprostředkovávání prodejních prostor významným světovým značkám na lukrativních místech New Yorku. Začínal v devadesátých letech a dnes je z něj miliardář s manželkou a pěti dětmi. 

Video  Nejluxusnější svatba roku v Rusku: Oligarcha Saša a modelka Xenie  - Instagram
Video se připravuje ...

zzdenda ( 4. září 2017 13:58 )

tradičním židovském obřadu - a zase bohatí židia.

sores ( 2. září 2017 13:50 )

Z lidstva jsou nemyslící křupani!!!!

hafblaf ( 2. září 2017 13:22 )

Jen ubohá rozežranost.

borka30 ( 2. září 2017 13:10 )

Je toto normální? Není, kolik lidi žije v bídě a několik "vyvolených" v nemorálním luxusu.

sores ( 2. září 2017 10:14 )

Stejně zhebnou jako kdyby byli žebráci,život si neprodlouží ani o den,vůbec jim to není třeba závidět!!!! Možná jsou nešťastný v soukromém životě a nemocný a hlavně nic je už netěší když mohou vše

Zobrazit celou diskusi