Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (†10) při čůrání roztrhal lev, zvíře odneslo mrtvolku dítěte do buše

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: ČTK)
Autor: shp - 
19. července 2017
21:52

Desetiletou dívku v zimbabwské vesnici při vykonávání potřeby zabil lev. S odkazem na místní policii a noviny o tom dnes informoval zpravodajský web BBC. 

Dívčina teta policistům popsala, jak lev v zubech dítě odnesl do buše. Tělo bylo později nalezeno asi 300 metrů od chatrče. Neštěstí se stalo o víkendu v noci v blízkosti přírodní rezervace na jihovýchodě země.

V roce 2012 lev v severozimbabwském turistickém letovisku Kariba usmrtil dvě osoby, o dva roky později ve vesnici Mariga na severovýchodě země zabila šelma čtrnáctiletého chlapce, který pracoval na poli.

Podívejte se na drsný útok lva na cvičitele:

Video  Lev v egyptském cirkuse napadl cvičitele  - Reprofoto Youtube/Liveleak
Video se připravuje ...

Stanus ( 29. července 2017 11:15 )

 Hurá, hurá,rasizmus vás všetkých volá. Veď prečo Boh stvoril človeka? Aby na svete vládli zvieratá. Bola by som zvedavá na názor, ak by ten lev zabil niektorého z vás alebo vaších rodín, možno vaše deti. Tiež by ste ospevovali levou,zvieráta? Tak teda na planétu opíc,kde vás už stáročia očakávajú,až na to,že opice sú inteligentnejšie.😆😆😆😆😂😂

Lotrando ( 20. července 2017 11:12 )

Vzdyt je to dite vy bando dementu co to tady placate za sracky!!! Vy jste dobytek a nejste lidi

kardinal25 ( 20. července 2017 01:03 )

lip bych to nenapsal, lidi jsou odporni, vrazdi nevinna zvirata jen tak pro zabavu. Lev udelal spravnou vec, zabil malyho negra, nez z nej stacil vyrust dalsi zku.rvy.syn, kterej by vrazdil. Co treba tamta zenska ktera se chlubi jak lovi zvirata v Africe, je mi z ni na bliti. Z tyhle sezrany by urcite vyrostla podobne mrcha, dobre jak ji lev sezral jeste nez stacila vyrust a skodit. Je mi lito toho lva, az vyhladne bude muset zas hledat neco k snedku, preju mu stesti at zas natrefi na nakyho prasackyho negra co chcije zviratkum do jejich teritoria. Lide se cpou vsude, jsou rozlezli jak rakovina a zabiji tuhle planetu. Lide jsou jak cervi lacnici po mase a krvi. Snad uz se konecne vyhubi az zacne valka. Az budou lide mrtvi, zavladne na zemi raj a mir. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Zobrazit celou diskusi