Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Šmíroval a natáčel kolegyni v práci, jak odstříkává mléko dítěti. Čeká ho soud

Autor: nka - 
30. června 2017
14:35

Zaměstnanec jihoafrické univerzity podle obvinění tajně natáčel kolegyni, která si na pracovišti v soukromí z prsou odstříkávala mateřské mléko. Muže zadržela policie a čeká ho soud pro poškození ženiny důstojnosti.

Incident se odehrál v Kapském městě v polovině června. Zaměstnankyně místní univerzity během pracovní doby chodila odstřikovat mléko pro kojence do „bezpečné, uzavřené místnosti“. Jeden z kolegů tu ale nastražil skrytou kameru, pomocí níž záběry ženy sledoval naživo.

Díky odstříkávání mléka je možné kojence nakrmit, i když je matka daleko. A takto „kojí“ svého potomka americký otec:

Video  Otec ukazuje, jak kojí, když matka malého kojence není doma.  - Facebook/Chris Allen
Video se připravuje ...

Matka si však kamery všimla a zavolala policii. Ta 38letého muže zadržela a obvinila ze zločinu úmyslného poškození lidské důstojnosti. „Je podezřelý z toho, že narušil soukromí oběti tím, že ji pozoroval skrytou kamerou,“ řekl mluvčí policie.

Žena, jejíž jméno média nezveřejnila, dala najevo své znechucení z kolegova činu. „V posledních dvou týdnech se potýkám s přílivem emocí a otázek. Většinu času zuřím. Jsem tak naštvaná, že zajišťování výživy pro moje dítě někdo využil k sexuálnímu povyražení, a ještě takhle zbabělým způsobem. Jsem znechucená ze života ve světě, kde matky, ať už krmí své děti jakýmkoliv způsobem, jsou pro svoji zranitelnost zneužívány,“ svěřila se matka na svém blogu.

Obviněného muže, jehož pozici na univerzitě média neupřesňují, už vedení odvolalo z funkce. O tom, jaký trest mu hrozí, se zpravodajské weby nezmiňují.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi