Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragické video: Chlapec (17 měs.) pláče u těla mrtvé matky a z prsu pije mléko

Autor: aba - 
25. května 2017
13:40

Sedmnáctiměsíční batole klečí u těla mrtvé matky, pláče a zoufale se snaží pít materské mléko. Tragický moment zachytil zdrcený svědek v Indii na kameru.

Policie byla přivolána k nálezu mrtvého těla u železniční trati ve středu ráno. Když přijela, našla na místě dav lidí stojících kolem mrtvého těla ženy a jejího sedmnáctiměsíčního syna, který seděl vedle ní. 

"Viděli jsme ženu, jak leží na zemi u trati a zavolali policii. Když jsme ale přišli blíž, viděli jsme vedle ní dítě jak pláče a pije její mléko. Rozbrečelo nás to," říká svědek Monu Balmiki.

Na místo dorazili i přivolaní policisté. "Dítě pro matku plakalo, když na něho nereagovala, drželo se jí a pak od ní začalo pít. Když jsme to viděli, byli jsme v šoku, bylo to velice smutné. Ta žena byla mrtvá a dítě se jí pořád drželo. Nikdy jsme nic takového neviděli, bylo to pro nás všechny velice emotivní," říká Nand Ram z Vládní železniční policie.


Tělo bylo posláno na posmrtné ohledání, aby byla zjištěna příčina smrti. Zatím se vyšetřování přiklání k nehodě, protože žena krvácela z nosu a uší. Policie se snaží zjistit bližší informace o ženě, aby mohla informovat její rodinu. Dítě bylo převezeno do nemocnice na kontrolu a bude nejspíše umístěno do sirotčince, dokud se nepodaří vypátrat jeho rodinu. 

cid2000 ( 26. května 2017 22:41 )

Bohužel, dnes poznat pravou fotku od aranžovaného podvrhu je těžké.Ten fotograf to fotí místo aby pomohl,možná toho chlapce i nutí dělat věci,které nechtěl?Hnusný svět ve,kterém to odnesou hlavně děti!!Ten utopený chlapec to samé,tu mrtvolku několikrát měnily pozici šmejdi pro co nejefektivnější foto a navíc to zavinil jeho otec pašerák lidí atd a atd!Tajné služby s novináři dávají do oběhu mnoho falešného materiálu!!!A pak se stane,že ta fotka je opravdu pravá,ale lidi tomu již nevěří!!!

honza54.. ( 25. května 2017 19:03 )

Stejně to bude zase podfuk, jako s tím utopeným běženeckým parchantem

Hidden-object ( 25. května 2017 18:44 )

Tohle mě tedy nedojme...To nejsou lidi,ale odpad!!

berlin71 ( 25. května 2017 17:54 )

voorel:Ty ceskej zm..rde spinavej ty jsi se mel zadavit kdyz te krmila tvoje matka z ty jeji zhnili kozy . Co si te vy.mr.dala z bezdomovcem v krovi na hlavaku ty PI.C:O ceska

19.3.1977 ( 25. května 2017 16:31 )

 Vorel ty jsi duševně nemocný a flustrovany určitě máš i pomocnou školu! běž si koupit tílko co má Kajínek a skoč tím tvojim prasečím ksichtem do zdi!ale než to uděláš tak se pořádně rozeběhni ***

Zobrazit celou diskusi