Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůzné video: Matce eskalátor vcucl šaty, upustila dítě, které pád nepřežilo

Matka zakopla o šaty a upustila dítě: Po pádu přes zábradlí eskalátorů zemřelo
 (Autor: YouTube)
Autor: aba - 
1. února 2017
12:52

Hrůzné záběry zachytily bezpečnostní kamery v jednom z nákupních center v Uzbekistánu. Matka tu vede za ruku na eskalátory starší dítě, mladší drží v náručí. Pak se ale zamotá do svých šatů a mladší dítě upustí přímo dolů.

Noční můra každé matky. I tak se dá popsat incident, ke kterému došlo v jednom z nákupních center ve středním Uzbekistánu. Žena tu byla nakupovat se svými dvěmi a osudným se mladšímu z dětí staly eskalátory.

Matka nastoupila na schody jedoucí směrem dolů, na sobě měla dlouhé šaty a na hlavě šátek. Ale právě šaty se jí zamotaly pod nohy a žena zavrávorala a než znovu našla rovnováhu, nešťastnou náhodou upustila malé dítě, které držela v náručí, přes zábradlí eskalátorů.

Video Matka zakopla o šaty a upustila dítě: Po pádu přes zábradlí eskalátorů zemřelo - YouTube
Video se připravuje ...

Dítě padalo z výšky dvanácti a půl metru, což je ekvivalent zhruba čtyř pater obytného domu. I přes okamžitý zásah lékařů ale dítěti bohužel nebylo pomoci. Záznam z bezpečnostních kamer se teď šíří internetem a uživatelé matku buď odsuzují, nebo litují.

agfor ( 1. února 2017 15:38 )

 Pochází z kraje, kde jedno dítě nic neznamená. Pokud je mladší nechá si udělat deset dalších.

akko ( 1. února 2017 15:19 )

Dalsi skvela vlastnost toho hnusnyho hadru...kdyby se oblekala jako normalni lidi,nestalo by se to...chudak dite...za blbost mamy zaplatilo zivotem...

jana999 ( 1. února 2017 13:15 )

no jo, tenhle historický kostým do moderní doby nepatří, ten si měla nechat na karneval, tak doufám, že to brusel z bezpečnostních důvodů v eu nosit zakáže

Zobrazit celou diskusi