Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující video: Matku s kočárkem trefil padající kus betonu přímo do hlavy! Zázrakem přežila

Šokující video: Matku s kočárkem trefí padající kus betonu přímo do hlavy, jen o centimetry mine dítě.
Šokující video: Matku s kočárkem trefí padající kus betonu přímo do hlavy, jen o centimetry mine dítě.  (Autor: YouTube)
Autor: aba - 
29. ledna 2017
22:04

Olga Klintsová (32) je na videu zachycena jak se vrací domů se svojí dcerkou v kočárku. Než ale stihne dojít do bezpečí domu, stane se něco strašného. Přímo na hlavu ji spadne kus betonové desky, která se uvolnila při opravách domu.

Děsivé video z bezpečnostní kamery u vchodu do domu ukazuje, jak Olga zastaví s kočárkem před vchodem a otevře si dveře, aby mohla projet. Pak se ke kočárku vrátí, stihne udělat krok a přímo na hlavu ji spadne betonový panel.

Náraz do hlavy ji omráčí a ona omdlí, kočárek se zvrátí na zem směrem k ní. Naštěstí byli blízko duchapřítomní kolemjdoucí, muž se sklání nad Olgou a vytahuje z kapsy mobil, aby zavolal záchranku. Žena rychle odklízí kočárek do bezpečí mimo vchod pro případ, že by se ze stavby uvolnilo ještě něco.

Video  šokující video: Matku s kočárkem trefí padající kus betonu přímo do hlavy, jen o centimetry mine dítě.  - YouTube
Video se připravuje ...

Olga strávila v nemocnici dlouhých sedm měsíců, ale nakonec se z těžké nehody zázrakem plně uzdravila a teď jí lékaři dali povolení znovu se starat o svojí dceru, která byla mezitím u svých prarodičů. Případ se dostal i k soudu v Petrohradu, který majiteli domu vyměřil pokutu ve výši více jak jeden a půl milionu, který musí postižené matce zaplatit. Zároveň mu udělil dva roky podmínku za nedostatečně zajištěnou stavbu.

tgbg ( 30. ledna 2017 09:35 )

Chudák matka. Odškodnění? Vyhnanství na Sibiři!!!!

Zobrazit celou diskusi