Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena svůj porod vysílala živě přes Facebook: Měla sledovanost víc jak 200 000 diváků

Autor: aba - 
2. ledna 2017
22:20

Pětatřicetiletá Sarah-Jayne Ljungstrom z Londýna je blogerkou a matkou dvou chlapců. Narození svého třetího dítěte se rozhodla sdílet se svými fanoušky na Facebooku prostřednictvím živých videí, která točila až do samotného porodu.

První video uveřejnila cestou do nemocnice, když jí praskla plodová voda. Odtamtud byla poslána lékaři zpátky domů, dokud kontrakce nebudou v kratších intervalech. Sarah tak sdílela video z domu, kde mluvila o síle kontrakcí a o plánech na porod.

Facebookový stream videa nabízí možnost reakce těch, co se právě dívají, v reálném čase, a tak Sarah odpovídala i na otázky, které ji fanoušci zasílali, a děkovala za příběhy a slova povzbuzení od ostatních žen a matek. Poslední video sledovalo více jak 200 000 uživatelů!

Kameru ale přímo na porodní sál nevzala. „Skrz tuhle ošklivou část bych nedokázala být tak v klidu, jako jsem teď,“ vyjádřila se v posledním videu, které natočila před vchodem do porodnice. Další sdílela dvanáct hodin poté. Na něm už byla se svojí novorozenou dcerkou Evelin a vtipkovala o tom, že příště, až bude chtít další dítě, prostě si pustí svoje videa, aby ji to přešlo.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi