Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve vesmíru nejsme sami! NASA komunikuje s mimozemšťany, tvrdí hackeři

Autor: mav, haj - 
27. června 2017
20:00

Lidstvo již dlouho spekuluje, zda je možné, že Země je jediná planeta ve vesmíru, kde se vyvinul život. Teď se zdá, že bychom v té otázce mohli mít jasno už velmi brzy. Podle hackerského hnutí Anonymous je již dokonce jasné, že ve vesmíru jsou další inteligentní tvorové. NASA už s nimi již dokonce má komunikovat, o čemž prý svědčí tajné záběry jednoho z šéfů NASA.

„Vzhledem k nejrůznějším aktivitám a misím, které pátrají po mimozemském životě, jsme na pokraji nebývalých objevů,“ nechal se prý slyšet šéf vědeckého ředitelství NASA Thomas Zurbuchen (48) na slyšení ve výboru Kongresu pro vědu, vesmír a technologie.

Zatímco fyzik Zurbuchen zřejmě zatím jen doufal a sděloval kongresmanům, že jsme již technologicky připraveni objevit život ve vesmíru, skupina Anonymous má za to, že situace už pokročila dále. „Mnoho lidí tvrdí, že lidstvo už neoficiálně v kontaktu s mimozemšťany je – a nejsou to pouze poletující mikroorganismy, nýbrž pokročilé civilizace cestující vesmírem,“ uvedli hackeři na nově zveřejněné nahrávce se stopáží 12,5 minuty.

Potvrzení své teorie vidí i v nedávném tweetu Thomase Zurbuchena: „Páni, až 219 nových planet! Data z Keplera ukazují, že skoro každá hvězda má aspoň jednu planetu... Jsme ve vesmíru sami?“ Vědec příspěvkem reaguje na objevy astronomů z posledních let, kterým se podařilo najít další planety u jiných hvězd. Před týdnem pak výsledky pozorování z vesmírného teleskopu Kepler NASA oficiálně zveřejnila.

Jsou-li dosavadní počty a odhady správné, má Mléčná dráha na 200 miliard hvězd. Jen zlomek z nich se sice podobá Slunci, ale kolem nich může být až 40 miliard planet podobné velikosti a teploty jako Země. Zde by tak mohl být život, o kterým zatím nic nevíme. Stejně tak existuje možnost, že mimozemšťané mohou obývat i další planety, jelikož život by se mohl vyvinout i v odlišných podmínkách, než jsou na Zemi.

Anonymní »hacktivisté«

Anonymous je nepříliš úzce organizovaná skupina hackerů, kteří místo ke kyberzločinu využívají svých dovedností k aktivismu. Bojují třeba za svobodu internetu, projevu a informací nebo třeba proti dětské pornografii.

Mnozí odborníci pro ně mají uznání, leč berou je dost s rezervou – jako neřízenou střelu. Jejich symbolem je maska z komiksu a filmu V jako Vendetta.

VIDEO: Tento muž tvrdí, že skrze něj promlouvá mimozemská bytost. Co nám vzkazuje?

Video  Skrze tohoto muže mluví mimozemšťan! Máme rozhovor! Co si „emzáci“ myslí o penězích? 
Video se připravuje ...

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

agfor ( 28. června 2017 15:28 )

To já po půl litru vodky s nima kecám taky. Prý tam mají taky takové debily jako my ve vládě.

pekaaaros ( 28. června 2017 10:28 )

mě by spíš zajímalo, jestli tam u nich maj komunismus nebo kapitalismus? jestli tam vládne mamon a taky se tam dá všechno a všichni koupit, tak po nich ani pátrat nechci.

pekaaaros ( 28. června 2017 10:25 )

nechápu, proč by každá planeta s životem musela mít naše podmínky. všechno je o přizpůsobení. stejnak se i organismy na zemi musely přizpůsobit podmínkám na zemi. to netrvá tisíc let. ale biliony. proč by se někde nemohl vyvinout inteligentní život díky jiným přírodním zákonům než jaké zapříčinily život na naší kuličce?

vaber ( 28. června 2017 08:48 )

podle toho co známe, je komunikace i cestování mezi hvězdami nemožné. Kdyby nějaká civilizace toto zvládla v reálném čase ,myslím komunikaci a cestování , nedovedeme si ani představit její další možnosti a schopnosti, my by jsme dle nich byli naprostí primitivové, kdyby měli dobré srdce třeba by nám chtěli pomoct a kdyby nás chtěli zničit zvládli by to levou zadní

naidka ( 28. června 2017 08:06 )

Vědci pořád pátrají ve vesmíru po planetě podobné Zemi. Je možné, že mimozemská civilizace je úplně jiná forma života než lidé z masa a kostí, potřebuje k existenci jiné podmínky, tím pádem i jejich planeta může být úplně jiná než naše Země. Ve vzájemnou komunikaci nevěřím, lidé se nedomluví mezi sebou, natož pak s ufony.

Zobrazit celou diskusi