Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Skandální životopis Baracka Obamy: Drogy, sex a nevěra Michelle!

Autor: vk, lm - 
4. května 2017
19:00

Sex, drogy, homosexuální pletky a nevěra! Mládí bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy (55) zdaleka nebylo takové, jak se říkalo. Tvrdí to historik a nositel Pulitzerovy ceny David J. Garrow (63), který o Obamovi napsal skandální biografii.

Kniha s názvem Rising Star: The Making of Barack Obama (Vycházející hvězda: Jak se zrodil Barack Obama) se objeví na pultech až příští úterý, už teď je ale kolem ní rušno. David J. Garrow na 1472 stranách odhaluje, jaký byl Obama před tím, než se stal 44. prezidentem Spojených států. A zdá se, že nešlo o žádného svatouška!

Podle historika Obama užíval kokain a před svatbou podváděl svou manželku Michelle (53). Michelle navíc nebyla první ženou, kterou požádal o ruku. Tou měla být jistá Sheila Miyoshi Jager. „Chodili spolu (s Michelle) asi rok a zároveň randil i se mnou. Vždycky jsem se kvůli tomu cítila špatně,“ přiznala po letech Jager, která je dnes profesorkou v Ohiu.

Obamovo dospívání bylo podle historika velmi bouřlivé. V roce 1983 si nabrnkl bělošku Genevieve Cook, která pak byla jeho dlouholetou milenkou. Seznámili se, když mu bylo 22 let. Obama tehdy 25letou Australanku pozval k sobě do bytu na večeři a jejich první rande skončilo v posteli. Cook o jejich milování dokonce složila i báseň a sex s Obamou označila za plný vášně!

Bývalá milenka na něj také práskla, že když spolu randili, bral Obama s kamarády často kokain. „Z každých pěti lajn, co někdo nachystal, si on dal půlku,“ uvedla. S Obamou se rozešli v roce 1985 poté, co se vyspala s jeho nejlepším kamarádem Sohalem Siddiqim.

A to není zdaleka všechno! Podle Garrowa Obama dokonce zvažoval homosexuální aférku se svým profesorem Lawrencem Goldynem na vysoké škole! „Goldyn na Baracka Obamu udělal velký dojem,“ stojí v biografii. Profesor prý navíc Obamu označil za nádherného chlapa.

Video: Obamovi a Trumpovi

krupan10 ( 5. května 2017 12:32 )

to je pravda

Zobrazit celou diskusi