Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vzít si o 25 let starší ženu? Nenormální, tvrdí sexuolog Weiss o Macronových

Autor: info.cz - 
8. května 2017
10:00

Manželství se ženou, která je téměř o čtvrt století starší než budoucí prezident Francie, patří podle sexuologa Petra Weisse do kategorie nenormálního vztahu. Jaké důvody podle odborníka vedly Macrona k tomu, aby si vzal svoji bývalou učitelku? A jaké další pikantnosti odhalil budoucí prezident v nové knize? 

Každý je svého štěstí strůjcem. Pokud je však někdo budoucí prezident Francie, stane se jeho štěstí nejpropíranějším tématem země galského kohouta za poslední týdny.

A tak téměř každý Francouz už ví, že zatímco Macron příští rok oslaví kulatou čtyřicítku, případná první dáma Francie Brigitte Trogneuxová je o plných 25 let starší. Jak takový vztah funguje, vysvětluje sexuolog Petr Weiss.

Macron má velkou šanci stát se prezidentem:

„Jedná se rozhodně o výjimečný typ vztahu, o běžnou záležitost či trend se v žádném případě nejedná. Mnohem častější je situace, kdy je věkový rozdíl posunutý opačným směrem – tedy starší muž a mladší žena,“ říká pro Info.cz psycholog a sexuolog.

„Už z biologického pohledu to je a bude výjimečné, muži vždy hledají a budou hledat mladší a plodnější partnerky,“ dodává Weiss.

S ním souhlasí i psycholog Zdeněk Krpoun. „Mužů se staršími partnerkami je stále méně než s mladšími a možná to tak ještě dlouhá staletí bude,“ tvrdí Krpoun ve svém článku pro server Psychologie.

Proč si tedy Macron za svoji životní partnerku vybral výrazně starší ženu?

Podrobnosti čtěte na webu Info.cz.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pavucinka ( 9. května 2017 17:00 )

To ale platí všeobecně. Zvláště je paradox, když jsou účastnice soutěže krásy po plastických operacích, s navázanými vlasy, nalepenýma řasama a nalíčené jako kraslice.

cukrenka ( 9. května 2017 16:53 )

Jsme lidé různí, tak neděljte žádné šablonky.pokud za vztahem není egoismus a vlastní ambice, tak je v pořádku. Někdo vypadá mladě a nemusí mít nutně vždy plastickou operaci.Souvisí s tím i dlouhověkost. někdo zemřa unaven v šedesáti, jiný žije do 90 let plně aktivně/ i déle/ Znám člověka,který žil sexuelně do 93 let. Můj otec pracoval fyzicky na zahradě do 90 let a dalších 7 let žil klidně a spokojeně i společensky.

vlasta1 ( 9. května 2017 16:32 )

Tak nevím o jaké kráse se tady mluví? To co nosí je stejně vše umělé, takže se nedá mluvit o kráse ale o šikovnosti plastického chirurga.

anejka ( 9. května 2017 15:23 )

A proč ne? Jestli by to někomu mělo vadit, tak Francouzům, ale to nepovažují za důležité. Evidentně se jedná o výjimečného muže a výjimečnou ženu. Je to neobvyklé, ale ne nenormální.

marais ( 9. května 2017 15:22 )

To je povyku...taková exmanželka Putina má také o 21 let mladšího manžela.

Zobrazit celou diskusi