Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Strach v Trumpově mrakodrapu: Lidé utíkali kvůli bombě, místo ní našli hračky

Autor: jer - 
28. prosince 2016
16:13

Hosté na útěku a křik policie. Mrakodrap Trump Tower v New Yorku, sídlo nově zvoleného amerického prezidenta Donalda Trumpa, musel být evakuován po nálezu podezřelého černého zavazadla v přízemí budovy. Podle internetového portálu Independent byl nalezený batoh plný hraček. Donald Trump v budově v době nálezu nebyl.

Na videích na sociálních sítích jsou vidět utíkající návštěvníci a policisté křičící „Ven!“. Podle posledních dostupných informací se navzdory panice některých návštěvníků incident obešel bez zranění. Policie New York místo vyklidila a pyrotechnici zavazadlo prověřili. Podle prohlášení policie se jednalo pouze o batoh plný hraček.

Podívejte se na video z evakuace:

Incident ale některé návštěvníky mrakodrapu pořádně vystrašil. Policisté je při evakuaci směřovali k východu na ulici. Doprava na místě byla na několik hodin úplně zastavena. Policie již akci ukončila, budova je opět přístupná.

Mrakodrap Trump Tower je domovem známého magnáta a nově zvoleného amerického prezidenta Donalda Trumpa. Jeho přízemí je přístupné veřejnosti od 8 do 22 hodin. V poslední době si obchodníci v mrakodrapu i zástupci města stěžují na zvýšená bezpečnostní opatření po Trumpově zvolení. Jen město New York podle webu Independent stojí ochrana nově zvoleného prezidenta milion dolarů denně.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi