Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hloupý vtípek se změnil v peklo: Partička podpálila auto na benzince

Autor: msy - 
18. září 2016
22:41

Hrát si s ohněm na čerpací stanici je říkání si o malér. Tato parta kamarádů si myslela, že má vše pod kontrolou. Malý žertík se ale rázem proměnil v doutnající katastrofu!

Dva chytráci si mysleli, jaká to nebude legrace manipulovat s hořícím zapalovačem přímo v prostoru benzinky. Jaké bylo ale jejich překvapení, když je vzápětí olízly plameny.

Celý husarský kousek byl natočen na městskou kameru na čerpací stanici v Omsku v Rusku. Video ukazuje muže, který tankuje starou Ladu, přičemž jeho kamarád vytáhne zapalovač a s úsměvem škrtne přímo u ústí nádrže.

Ta okamžitě začne hořet a plameny jdou i přímo z hadice. Oba muži se vyděšeně snaží oheň uhasit, to se jim ale nedaří, tak utíkají pryč. Třetí muž, který seděl celou dobu v autě, bere za kliku a velice rychle je následuje.

Až statečný pracovník stanice přistupuje k vozu a snaží se uhasit plameny botou. Muž se pak pokouší uhasit také nádrž, ale bezúspěšně. Nakonec s pomocí jednoho z vtipálků, který vozidlo původně tankoval, odtlačí auto pryč.

Podle místních médií nebyl nikdo zraněn a neví se, zda situaci řešila také policie. Lidé na sociálních sítích to však samozřejmě patřičně okomentovali. Jeden muž řekl: „Toto je přirozený výběr v praxi.“ A další dodal: „Pitomci! Mohli to tam celé vyhodit do vzduchu! Takoví blázni by neměli mít přístup mezi normální lidi!“

tgbg ( 19. září 2016 08:55 )

Ve vymaštěných, vychlastaných a vydrogovaných ruských palicích se zrodilo už mnoho neštěstích. Hlavně s následky pro celý svět. Třeba komunizmus a fašizmus......

sorbonka ( 18. září 2016 23:21 )

Takový inteligent nemusí být ani z Ruska. Na naší pumpě se v lednu pokoušela dáma zapalovačem rozmrazit zámek u nádrže. Naštěstí jí to včas rozmluvili.

Zobrazit celou diskusi