Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trump měl trampoty. Prezidentskému kandidátovi museli na pomoci hasiči

Autor: ČTK, mb - 
31. července 2016
07:55

Republikánského kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa (70) museli zachraňovat z výtahu, který uvízl mezi prvním a druhým patrem v hotelu v Coloradu. Incident se odehrál v pátek v půl druhé odpoledne místního času. Jak uvedl tamní hasičský sbor ve svém prohlášení, z výtahu museli zachránit asi deset lidí, včetně Trumpa.

Hasiči se do výtahu dostali jeho střechou, kterou otevřeli a lidem uvnitř spustili žebřík, po kterém vyšplhali do druhého patra. K žádným zraněním nedošlo.

Trumpův bezpečnostní tým hotelové výtahy předem kontroloval, uvedl Perry Sanders Jr., jeden z vlastníků hotelu. Chtěli mít podle něj nad výtahem manuální kontrolu. Jak následně zjistil technik, k závadě nejspíš došlo, když někdo přepnul na manuální kontrolu stroje při jeho pohybu. Závada byla odstraněna a výtah nyní opět funguje.

majojo ( 31. července 2016 10:31 )

Škoda, že toho trotla v tom výtahu nenechali.

ohrazenice ( 31. července 2016 08:52 )

Podíval jsem se na fotky Trumpa a Clintonové které byli v Londýnském Times kde jsou normálně vyfocený. Už se nedivím že cenzurovaný tisk ukazuje vybranou fotku Trumpa a Clintonové. Trump v Times vypadá přirozeně a Clintonová už z fotky je vidět že není zdravá. Vypadá to jak píší lékaři na epylepsii.

Zobrazit celou diskusi