Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka seřezala milenku nevěrného manžela na ulici: Strhala z ní šaty a profackovala ji

Autor: lm - 
28. června 2016
21:41

Být milenkou není nic jednoduchého. Své o tom ví mladá »poběhlice« z Číny, kterou si podala rozzuřená manželka. A neměla s ní žádné slitování. Přede všemi ji svlékla a bila ji hlava nehlava.

Šílená nahrávka pochází z města Po-čou na severozápadě Číny. Video zachycuje konfrontaci manželky a domnělé milenky. Na stranu manželky se pochopitelně přidaly i ostatní ženy ze sousedství, které spolu mladou dívku a ženáče vídaly.

Pořádně naštvaná manželka z milenky přede všemi strhala oblečení a pak ji profackovala. Poté ležící dívce dokonce začala šlapat po hlavě. Jedna ze starších dam se pokoušela zuřící ženu zastavit, ale bezúspěšně.

Jak to s párem žen dopadlo, není jasné. Uživatelé na internetu ale jednání manželky odsuzují. „Proč obviňuje tu ženu? Ten chlap dělá problémy a jeho by měla vinit,“ napsal jeden z nich. „Měla bys zmlátit svého manžela,“ přitakal další. A co si o tom myslíte vy? Dejte nám vědět v komentářích pod článkem.

Video  Manželka seřezala milenku svého muže.  - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

salto ( 15. července 2016 08:12 )

Taky si myslím, že ta manželka je minimálně o dvě váhové kategorie vejš

ellenic ( 29. června 2016 11:06 )

jastana A víš jistě, že se ten mizera jí řekl, že má manželku, kolikrát jde o to, že muž jen tak zapomene přiznat, že už jednu rodinu má i s dětmi .

ellenic ( 29. června 2016 10:58 )

Taková semetrika, nedivím se, že jí manžel zahýbal. Neupravená, kdo ví, co je zač. Té holky je mi tak trochu líto, třískala ji hodně dlouho, za obřadného zájmu kolemjdoucích , mydlily ji i další rachomejtle . Měla by si vzít příklad z naší manželky známého nevěrníka, ta zavolala Blesk a facek nebylo třeba .

naidka ( 29. června 2016 09:48 )

Opr. Měly si....

naidka ( 29. června 2016 09:45 )

Měly takto svorně podat manžela. Zahýbal vlastně jim oběma.

Zobrazit celou diskusi