Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická smrt Viktorka (†4) na koupališti: Zoufalý táta popsal, co se stalo

Na tomto koupališti k tragédii došlo.
Na tomto koupališti k tragédii došlo.  (Autor: TV JOJ)
Autor: lm - 
20. června 2016
13:43

Dovádění na koupališti ve slovenském Štúrově se během okamžiku změnilo v tragédii. Čtyřletý chlapeček Viktor si hrál se svým tatínkem, když najednou zničehonic zkolaboval. Zoufalý táta popsal, co tragédii předcházelo.

Čtyřčlenná mladá rodina se jako stovky jiných vydala během parné soboty osvěžit na koupaliště Vadaš ve slovenském Štúrově. Domů už ale přišli jen tři. Malý Viktor (†4) během dovádění ve vodě zkolaboval a navzdory dvouhodinové snaze záchranářů o resuscitaci se ho nepodařilo oživit.

Tragédie se stala v bazénu s hloubkou 90-130 cm. Viktor si tu hrál se svým tátou, který ho vyhazoval do vzduchu a pak ho zas chytal. Malý chlapec při nevinné hře spadl do vody a nalokal se vody. Pak se stalo něco, co nikdo nečekal.

„Malého jsem vyhodil do vzduchu jen jednou. Spadl do vody, kde mohl být tak dvě sekundy,“ popsal slovenskému deníku Nový Čas se slzami v očích zoufalý otec Gabriel (34). „Když jsem ho z vody vytáhl, zeptal jsem se ho, jestli chce ještě jednou a on mi řekl, že ne. Prakticky vzápětí upadl do bezvědomí. Bohužel záchranáři mu už pomoci nedokázali. Zemřel vlastně v mých rukou. Čekáme nyní na pitvu, která ukáže, co se mu vlastně stalo,“ dodal.

Video  Viktor (†4) zkolaboval na koupališti, oživit se ho nepodařilo.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

pegi63 ( 1. července 2016 06:04 )

 Strašná tragédie....upřímnou soustrast rodičům mnoho sily v tak hrozné bolesti....

Zbynak ( 20. června 2016 18:21 )

Co to placate ? Asi jste nikdy nebyl s ditetem v bazenu.

y1xcvbnm ( 20. června 2016 17:45 )

 mohl to být i stres z hloubky a zástava srdce.

naidka ( 20. června 2016 17:24 )

Je možné, že mu otec tím, jak ho vyhodil a zase chytil, vyrazil dech a ve vodě se nemohl nadechnout.

nicol30 ( 20. června 2016 15:12 )

Tak zase toto nebude na vinu, nalokat se vody může dítě i v brouzdališti, a v tom se ani naučit plavat nedá, nebo blbnout, na tom není nic špatného. Tady bude problém asi jinde bůh ví co se stalo v tom tělíčku.

Zobrazit celou diskusi