Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 trumfů obhajoby vražedkyně v bikinách: Soud s Kukučovou vrcholí

  • Autor: shp - 
    27. 5. 2016
    10:12

    Už v pátek by se měla dozvědět, zda je vinná ze smrti svého expřítele Andrewa Bushe (48), kterého zastřelila v jeho vile. Zatímco se slovenská modelka Mária Kukučová (26) klepe strachy, snažila se obhajoba udělat vše proto, aby neskončila za mřížemi. Vytáhla i pět trumfů. Blondýně přezdívané vražedkyně v bikinách hrozí za vraždu britského milionáře až 25 let v base.

  • 1.Střelný prach našli i na ruské přítelkyni zabitého milionáře

    Střelný prach z pistole se našel jak na Márii Kukučové, Andrewu Bushovi, tak jeho někdejší přítelkyni Marii Korotajevy. „Není vám divné, že zbytky střelného prachu se našli nejen na těla Andyho, ale i u jeho ruské přítelkyně, která tvrdí, že byla mimo dům?“ tázal se právník Kukučové Carlos Larraňaga Junquera poroty.
    Maria Korotajeva je mladá, krásná a má slabost pro milionáře. Stejně jako Slovenka Mária. Maria Korotajeva je mladá, krásná a má slabost pro milionáře. Stejně jako Slovenka Mária. | Instagram

  • 2.Bush se necítil v ohrožení

    Když naběhla Kukučová na Bushe, začali se hádat. Byla u toho i jeho někdejší přítelkyně Maria Korotajeva. Britský milionář ji ale poslal pryč, ať se konfliktu neúčastní. „Když byl Andy v ohrožení, jak tvrdíte, řekne podle vás přítelkyni, ať jde pryč a vrátí se do domu, aby se dále hádal?“ tázal se právník Kukučové u soudu.
    Maria naznačuje, že jejího zámožného přítele zabila jeho šílená bývalka ze Slovenska. Maria naznačuje, že jejího zámožného přítele zabila jeho šílená bývalka ze Slovenska. | Instagram

  • 3.Otisky patřily Bushovi

    Násilí v domě vyšetřovatelé prokázali. Důkazem je spadlý televizor. Otisky na něm však patřily Bushovi, nikoliv Kukučové.
    Andrew Bush byl zastřelen. Z vraždy je podezřelá slovenská modelka. Andrew Bush byl zastřelen. Z vraždy je podezřelá slovenská modelka. | profimedia.cz

  • 4.Spolupráce se slovenskou policií

    Kukučová byla v kontaktu se slovenskými policisty. Jakmile se vrátila ze Španělska, vydala se jim. Dokonce na policejní stanici zamířila dříve než k sobě domů.
    Mária Kukučová se vzdala slovenské policii a skončila ve vazbě. Mária Kukučová se vzdala slovenské policii a skončila ve vazbě. | Nový Čas

  • 5.Není jasné, kdo a jak střílel

    Kukučová tvrdí, že zbraň vystřelila, když se o ni prala s Bushem, který ji na ni vytáhl. „Namířil na mě zbraň a řekl: Tady to vše končí. Zbraň nevystřelila a já jsem se na něj vrhla. Nevím jak, ale jak jsme se prali, získala jsem zbraň a ta vypálila. Výstřel mě ohlušil,“ řekla u soudu. Bush mohl teoreticky spoušť zmáčknout sám. (Na infografice původní verze)
    Takto mělo ke střelbě na Andrewa Bushe dojít. Takto mělo ke střelbě na Andrewa Bushe dojít. | Nový Čas

vseznaleksenior ( 27. května 2016 15:52 )

Soud mel probehnoutz na Slovensku... Ve filmech s Mastrianim swe v Italii nevernici strili snad bezne, jsou za to ale 2 roky

amej ( 27. května 2016 12:42 )

Ten borec zrovna nevypadá jako neviňátko. Klidně to mohlo být tak, jak tvrdí ona. Měl už novou borku, tahle se mu nehodila do krámu. A s bouchačkou si mohl klidně zahrát ruletu. Vypadá na to. Kdo s čím zachází, s tím také schází.

xxxx678 ( 27. května 2016 10:44 )

Je hloupá, asi ji ruplo v bedně. Takhle atraktivní holka by si našla jiného s prachama, pokud ji šlo hlavně "o to". Zničila si zbytečně život.

Zobrazit celou diskusi