Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Robert znásilnil sestřenici (14) a pak ji zmrzačil: Miluji ji a chci si ji vzít, tvrdil soudci

Autor: lm - 
8. května 2016
15:47

Zničil jí život navždy! Robert (28) se zamiloval do své sestřenice Sabriny, a když dívka jeho návrhy odmítla, brutálně ji znásilnil. Robert nakonec ze žárlivosti tehdy 14letou dívku přejel autem a doživotně ji zmrzačil. U soudu pak tvrdil, že ji miluje a chce si ji vzít.

Robert se do své sestřenice Sabriny zamiloval, když byla ještě nezletilá. Dívka vytrvale jeho návrhy odmítala, a tak se mladík rozhodl k odpornému činu. Svou 14letou příbuznou nejdříve znásilnil a pak ji před azylovým domem v Piešťanech přejel ukradeným autem. Nedokázal se totiž vyrovnat s tím, že by měla mít ještě jiného muže.

Mladík do dívky narazil v téměř 40kilometrové rychlosti. Lékaři dělali, co mohli, ale dva dny po nárazu museli dívce amputovat pravou nohu. Sabrina má vážné psychické následky a žije pod dohledem lékařů. U soudu se na násilníka nedokázala ani podívat.

U soudu se Robert ke všemu přiznal, ale vrahem se prý být necítí. Soudci rovněž sdělil, že svou sestřenici miluje a chce si ji vzít za manželku. Za brutální čin dostal 12 let ve vězení. Mladík se podle TV Markíza zatím neodvolal a ponechal si zákonnou lhůtu na rozmyšlenou.

Video  Robert znásilnil sestřenici a přejel ji autem. U soudu tvrdil, že ji miluje a chce si ji vzít.  - TV Markíza/TVNoviny.sk
Video se připravuje ...