Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čupakabra v Černobylu? Viděl jsem ji, dušuje se místní

Autor: mb - 
5. dubna 2016
13:00

V černobylské „zóně smrti“, kde vládne radiace, prý možná žije legendami opředené stvoření čupakabra. Někteří místní ji údajně viděli na vlastní oči, patří mezi ně i pan Černov, který v zóně žije a pracuje.

„Vždy jsem se zvěstem o čupakabře smál, nikdy jsem tomu nevěřil. Ale před pár lety jsem to stvoření uviděl na vlastní oči,“ říká pan Černov, který zná černobylskou zónu jako své boty. V zóně žije a zároveň pracuje jako průvodce.

„Měla velké oválné oči a seděla na zadních. Kdyby si stoupla, myslím, že by měla přes dva metry,“ svěřuje se muž s tím, že když se podělil o svůj zážitek, ostatní chlapi se mu smáli. Asi si na hřbitově, kde bájné stvoření spatřil, nejspíše trochu přihnul, dobírali si ho.

Video Muž, který viděl čupakabru - Blesk TV
Video se připravuje ...

Pan Černov říká, že zvíře velmi rychle zmizelo v houští a podivné stvoření už nikdy nespatřil. Přesto trvá na svém, v ten den byl naprosto střízlivý a čupakabru prý opravdu viděl…

Pořiďte si knihu Zkáza Černobylu Pořiďte si knihu Zkáza Černobylu | Blesk

Čupakabra je bájné stvoření, zvěsti o něm se nejdříve začaly objevovat v Americe. Popis tohoto živočicha se liší, někdy je malé, jiní ho označují naopak za relativně velké zvíře. Údajně se živí hlavně malými až středně velkými zvířaty.

tgbg ( 5. dubna 2016 16:38 )

Jediný člověk, který by mohl čupakabru ulovit je Putler.

tgbg ( 5. dubna 2016 16:38 )

Jediný člověk, který by mohl čupakabru ulovit je Putler.

1pepan ( 5. dubna 2016 15:27 )

Hodně levný a trapný způsob jak přilákat turisty.

ivoadler ( 5. dubna 2016 14:55 )

Nějakou mutaci pod vlivem radioaktivního záření nelze vyloučit. Ale že by se jednalo o živočišný druh, je blbost. Ale na Ukrajině je možné všechno.

Zobrazit celou diskusi