Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dojemný kukuč opuštěného pejska: Kříženec pitbula umírá steskem

Autor: haj - 
20. března 2016
16:51

Znáte ten smutný pohled pejska, když odcházíte do práce a necháváte miláčka doma? Přesně tak se tváří i opuštěný kříženec pitbula jménem March, který upadl do deprese a věčně teď jen smutně kouká do zdi.

Psí kříženec March býval záchranářský pes, ale jednoho dne se zaběhl a skončil v útulku ACCT Philly v americké Philadelphii. Před časem svitla naděje, že se podaří pro pejska sehnat nový domov, ovšem nakonec to nevyšlo a hafan se zase vrátil do útulku.

Od té doby je na tom ale March čím dál tím hůř. Zatímco dříve byl veselý, hravý a šťastný, nyní si na něm pobyt v útulku vybral svou daň. Pejsek se utápí v depresích, pomalu nic už ho nezajímá, a tak pomalu umírá žalem.

V jednom kuse teď pes zírá se smutným výrazem do zdi, jako by čekal, až stěna před ním zmizí a on se bude moci zase jednou volně proběhnout s někým, kdo ho bude mít rád.

vosavopruz ( 20. března 2016 21:49 )

je to buzbombák

..krakonos500 ( 20. března 2016 20:39 )

On ti přeje, aby jsi chcípnul, a ty mu děkuješ. Bože, ty jsi ale VŮŮŮL!

osetrovatel_pavla219 ( 20. března 2016 20:37 )

Pro debilní klafundu o Kramném: Jediný motiv, který by přicházel v úvahu, je že zjistil skutečnost, že Klárka není jeho dítě. Potom by se snad dalo hovořit o motivu. Cestu do Egypta si vynutila Monika, PK chtěl jet na Slovensko, protože ještě splácel její auto a měli málo peněz. A nebo Monika jela nabízet nezletilou Klárku na sex úchylným bohatým Egypťanům. Potom, když je vydírala, ji i Klárku jako nepohodlné svědky zlikvidovali nejspíš jedem. PK je známý blb, ten to nemusel ani postřehnout. Jen bylo potřeba, aby se při pitvě na jed nepřišlo, proto byla pitva provedena až za pár dní, kdy se jed rozložil. V Egyptě se za peníze dá zřídit odklad třeba o měsíc. PK nechat naživu, to je užitečný blb, a naše policie to skutečně žere i s navijákem.

osetrovatel_pavla219 ( 20. března 2016 20:34 )

Pavle219, teď jako klafunda, u nás v psychiatrické léčebně (lidově blázinec) jsme ti několikrát říkali, že při souloži s ovcemi a kozami musíš brát ohled na to, zda se jim to líbí, jinak to je týrání zvířat. Když budeš zlobit, tak si tě tu zase necháme a místo večeře ti naordinuji elektrošoky!

ginna15 ( 20. března 2016 19:53 )

Chudák pejskuv osud a osud podobných všude po světě.. Tolik lidských zrůd by si zasloužilo krutě chcipnout viz karel_klafunda a ne nevinné zvířátko jako je pejsek s věrnosti až za hrob..

Zobrazit celou diskusi