Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Už druhý fekální fantom řádí v Bratislavě! Exkrementy pomazal i dítě

Toto je on – druhý fekální fantom z Bratislavy.
Toto je on – druhý fekální fantom z Bratislavy.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
2. února 2016
11:51

Ženy v Bratislavě si po zatčení fekálního fantoma oddechly. Jenže dva měsíce poté, co skončil Martin Macek (24), syn známého slovenského generála, za mřížemi, obchází hlavním městem našich východních sousedů opět strach z exkrementů! Zaútočil totiž fekální fantom č. 2!

Něžné pohlaví tak má v Bratislavě opět strach. „Obavy mám, určitě,“ přiznala jedna z žen oslovených TV Markízou. „Ano, mám strach. Hlavně takto v tramvajích,“ prohlásila mladá dívka. Druhý fekální fantom je ještě aktivnější než jeho mysofilní předchůdce.

Během jedné noci totiž zaútočil hned pětkrát! Poprvé minulý pátek v 19:45 v Radlické ulici. Ženě tam vylil na nohu moč. Za půl hodiny zaútočil znovu, v ulici Tomašíková v autobusu. „Ve vozidle MHD potřel 31letou ženu výkaly,“ řekl mluvčí. Útočníka se v autobusu ale podařilo natočit.

Oběti popsaly útočníka jako třicátníka štíhlé postavy. „Jedná se o muže přibližně 180 centimetrů vysokého, který měl oblečenou černou, případně tmavě modrou šusťákovou bundu s kapucí, kterou měl v době spáchání skutku na hlavě,“ řekl policejní mluvčí.

V půl druhé zaútočil potřetí. V Petržalce, na zastávce MHD Dvory zaútočil na další ženu. Netrvalo ani 20 minut a fekální fantom o sobě dal opět vědět. Na zastávce Kamenné nám. močil na dívku, které ještě nebylo ani 15 let. Takto znesvětil nevinné dítě.

Poslední útok, který se odehrál před půl pátou, byl nejnechutnější. „26leté ženě potřel tvář výkaly,“ prohlásil mluvčí. Podle sexuologů přitom může jít teprve o začátek, jeho útoky se mohou stupňovat.

Video  Reportáž TV Markízy o druhém fekálním fantomovi z Bratislavy.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

tgbb. ( 2. února 2016 13:39 )

Prostě trochu přepracovaný soudruh. Místo rudé hvězdy rozdává ho\/na.

tendertouch ( 2. února 2016 12:16 )

A co muži okolo. Čubrněli a žádný se nesebral mu dát do držky.

nyxx ( 2. února 2016 12:10 )

Prase hnusný, naložit ho do hoven a to celýho.

Zobrazit celou diskusi