Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fekální fantom z Bratislavy byl odhalen! Výkaly útočil syn slovenského generála

Autor: lm - 
26. listopadu 2015
21:24

Fekální fantom byl odhalen! Slovenská policie po několika měsících pátrání zjistila, kdo je muž, který močí po nebohých ženách v Bratislavě a roztírá po nich své výkaly. Jde o prominentního synáčka, jehož táta je dokonce generálmajor Pavel Macko (51)!

Neznámý muž děsil obyvatelky Bratislavy několik měsíců. Zvrhlík k nim přistupoval zezadu a roztíral jim po obličeji fekálie nebo se jim vymočil na vlasy. Slovenská média mu proto přezdívají fekální fantom. S tím je teď naštěstí konec.

Policie totiž nebezpečného jedince s pomocí svědků vypátrala. Server Čas.sk uvedl, že jde o 24letého Martina Macka, syna zástupce náčelníka Generálního štábu Ozbrojených sil Pavla Macka. Podle TV JOJ Martin pracuje v internetovém obchodě, nemá partnerku a s rodiči nežije. Televize také uvedla, že mladík měl v minulosti jen krátkodobé vztahy a doposud se neléčil s žádnou psychickou poruchou a ani neměl žádný policejní záznam. Teď je ale obviněný z trestného činu výtržnictví.

Policie mladíka obvinila z šesti případů, ke kterým došlo mezi dubnem a říjnem. Zvrat nastal 23. listopadu, kdy svědkyně policisty upozornila na podezřelého muže na tramvajové zastávce, který byl natřený fekáliemi. Opilého mladíka policisté vypátrali na další zastávce. K činům se po vystřízlivění přiznal.

Jeho otce, generálmajora Pavla Macka, Martinovo chování šokovalo a prý o něm neměl sebemenší ponětí. "Je to pro nás, naši celou rodinu nesmírně obtížná situace. Myslím, že horší chvíle jako právě teď jsme ještě nezažili. Jsou to chvíle, které nepřeju opravdu nikomu. A je mi to nesmírně líto. Jako otec se chci za svého syna omluvit. Je však dospělý a bude nést za své jednání následky," píše rodina ve stanovisku, které poslala slovenské televizi.

Video Reportáž TV Markíza o fekálním fantomovi - TV Markíza
Video se připravuje ...

kinki ( 27. listopadu 2015 11:27 )

Prepacte, ale preco vsade davate fotku jeho otca? Co on s tym ma, okrem toho, ze je jeho otec? Ako otec povedal, syn je dospely, a teda zospovedny za svoje ciny. Preco nedate fotku jeho syna?

abaron ( 27. listopadu 2015 10:06 )

to je tým, že ich deti keď sa narodia tak majú bezpečnostnú previerku už od plienok ... lenže je to ako u šľachty tiež sa museli prestať sobášiť nedzi sebou brat so setrou aby neboli degenerovaní ... každopádne je to nepríjemná situácia

evita5555 ( 27. listopadu 2015 09:26 )

Super, fotku delikventa nedáte, ale členov rodiny áno aj s rodokmeňom. Dúfam, že vás ten nešťastný otec zažaluje.

frantacizek ( 27. listopadu 2015 00:27 )

asi neprožil ještě svůj coming out. To je jako tady bulvární retard Turek. Ten nám sere na hlavu každý den beztrestně.

puder ( 26. listopadu 2015 22:31 )

Zobrazit celou diskusi