Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič zapomněl manželku na benzince a ujel: Došlo mu to až po 100 kilometrech!

Argentinec zapomněl manželku na benzince. (Ilustrační snímek)
Argentinec zapomněl manželku na benzince. (Ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
18. ledna 2016
23:15

Vskutku manžel k pohledání... Argentinský turista teď má hodně co vysvětlovat poté, co zapomněl svou drahou polovičku na benzince a v klidu odjel. Na nebohou manželku si vzpomněl až po sto kilometrech! Navíc s ním v autě jel jejich 14letý syn, který rovněž nezpozoroval, že s nimi máma v autě není.

Celá rodinka se zrovna vracela z Brazílie do Argentiny, když muž zastavil na bezince, aby doplnil palivo. Zatímco šel Argentinec zaplatit a odskočit si na záchod, jeho manželka, která do té doby spala na zadním sedadle, se probudila a šla si do obchodu koupit sušenky. Když se muž vrátil k autu, nevšiml si, že se manželka ještě nevrátila, nasedl a s klidem odjel. Odchod matky nezaregistroval ani jejich 14letý syn, který si na předním sedadle hrál hry na telefonu.

Otec se synem urazili asi sto kilometrů, než jim došlo, že jim někdo v autě chybí. Vyděšená manželka se jim mezitím snažila z benzinky dovolat, ale to se nepovedlo kvůli špatnému pokrytí signálem. Zaměstnanci jí proto zavolali policii, která ji převezla na stanici, kde na manžela čekala.

Povedený manžel dojel zpět až po dvou hodinách a dostal co proto. „Byla opravdu naštvaná, protože mu trvalo dlouho, než si na ni vzpomněl,“ uvedl jeden z policejních strážníků. Žena pak prý během hádky několikrát kopla do auta.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi