Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejplodnější Brit nabízí své sperma přes Facebook: Zplodil už 800 dětí!

Autor: lm - 
14. ledna 2016
19:33

Nejplodnější muž Velké Británie je otcem už asi 800 dětí. Simon Watson (41) daruje sperma od svých šestnácti let a za jednu dávku si bere necelé dva tisíce korun. Plození dětí považuje za práci na plný úvazek.

Zhruba každý týden se ve Velké Británii narodí minimálně jedno dítě, jehož otcem je Simon Watson. Britský podnikatel nabízí ženám své sperma přes Facebook a inzertní portály. "Obvykle mám tak jednu objednávku za týden, takže myslím, že jsem doteď zplodil asi 800 dětí. Během čtyř let bych chtěl pokořit tisícovku," přiznal Simon serveru MailOnline.

Z dárcovství spermatu si prý udělal práci na plný úvazek. Ve volném čase se o sebe stará a nechává se pravidelně testovat. "Většina žen otěhotnění díky mé munici hned napoprvé, ale někdy to chce dvě až tři dávky," pochlubil se profesionální dárce.

Simon prodává jednu dávku svého spermatu za 50 liber, tedy asi 1800 korun. "Přibalím jim k tomu injekční stříkačku a zbytek už je na nich," vysvětlil. Po obchodu se zákaznicím už neplete do života, pokud si to samy nepřejí. "Obvykle už s nimi nejsem v kontaktu. Pokud jsou šťastné, tak i já jsem šťastný a poté, co odvedu svoji práci, to pro mě končí. Většina z nich si nic víc nepřeje. Pokud mě ale chtějí poznat, tak to rád udělám, ale musí to být jejich rozhodnutí."

Spermabanky Simonovi prý nevyhovují, protože nemůže své zákaznice poznat. "Nevadí mi, když někdo pije nebo kouří, ale drogově závislým bych své sperma neprodal. Už jsem odmítl i páreček zjevných šílenců."

Profesionální dárce spermatu začal svou kariéru po rozpadu prvního manželství, ze kterého má dva syny. "Chtěl jsem víc dětí, proto jsem s tím začal," řekl. S kariérou dárce spermatu prý nechce přestat, i když ho to stálo už nejeden vztah.

rumungro ( 15. ledna 2016 00:19 )

Skoro 20% žen jsou kukačky.Pak nevědomky šukaj sourozenci mezi sebou a to je ten pravý důvod,proč je to ve vládě,mimo Babiše, samej vůl.

vrahrychtar ( 14. ledna 2016 19:45 )

 to je dobrej uchylacek...

Zobrazit celou diskusi