Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bizarní inzerát lesbiček: Chceme dárce spermatu, který nechce být tatínkem. Nejlépe černocha!

Autor: lm - 
29. října 2015
23:30

Chceme inteligentního muže s dobrým srdcem, který je pohodář a nemá zájem být tatínkem, běloši nepište! Tak nějak zní inzerát novozélandského lesbického páru, který hledá na internetu dárce spermatu.

Novozélanďanky Ashley Habgood a Alley Williams se k tomuto kroku uchýlily, protože v jejich zemi je prý velký nedostatek oficiálních dárců spermatu. Zájemkyně se musí zapsat do pořadníku a trvá 18 měsíců, než se na ně dostane řada, a navíc pak dostanou na výběr jen ze tří mužů.

Lesbický pár se proto rozhodl najít dárce přes Facebook. „Hledáme sperma s těmito kvalitami: dobré srdce, inteligence, nechceš být tatínkem, dobré zdraví, jsi vyšší než my, je ti maximálně 45 let,“ tak ve zkratce zní jejich inzerát. Pokud by se poštěstilo, ženy by si přály černocha s atletickou postavou, kreativním myšlením a úspěšnou kariérou. „Nejsme rasistky, ale moc bychom si přály mít malého míšence,“ vysvětlily dále.

Ženy sice nehledají aktivního tatínka, ale z života dítěte ho také nehodlají vyloučit. „Hledáme dárce, který uznává stejné hodnoty jako my a také někoho, kdo má zájem hrát určitou roli v životě dítěte, i kdyby jen na narozeniny,“ vysvětlují.

„Ve finále vlastně žádný faktor nehraje velkou roli, chceme jenom zdravé děťátko, které budeme moci navždy milovat,“ stojí v závěru inzerátu.

bravotango ( 30. října 2015 00:03 )

pedofil Gott rád daruje sperma,už má praxi

Zobrazit celou diskusi