Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásku našli uškrcenou po noci v klubu neřesti: Její tělo hlídal věrný pes

Autor: rc - 
12. ledna 2016
23:35

Večírek, který skončil tragickou smrtí. Američanka Ashley Olsen (†35), která v italské Florencii studovala umění, byla ve svém bytě nalezena uškrcená. Naposledy mladou ženu zahlédli v nechvalně proslulém klubu Montecarlo v jedné z nejmódnějších čtvrtí Florencie Oltre Arno.

Záhadnou vraždu vyšetřují italští policisté. Američanku Ashley Olsen, která do italské Florencie přijela studovat v roce 2012 umění, nalezl její přítel Federico Fiorentini, italský malíř, nahou a uškrcenou v jejím bytě.

Federico si o svou přítelkyni začal dělat starosti poté, co o ní celé tři dny neslyšel. Italská policie okamžitě rozjela vyšetřování. Chvíli byl podezřelý sám Federico, ale toho po výslechu policie pustila na svobodu. Když Ashley našli, byl v bytě také její milovaný pejsek, který vyděšený seděl nedaleko jejího těla ve svých vlastních výkalech.

Poslední stopy vyšetřovatele zavedly do nechvalně proslulého nočního klubu Montecarlo, který leží v nóbl čtvrti Oltre Arno. „Je to místo, kde se dá nalézt naprosto všechno. Od sexu, drog i sex s transsexuály,“ popsala místní žena bar serveru Daily Mail.

Majitelem klubu je černovlasý Srb Jovo Vukelic. Ten vypověděl, že o Olsen vůbec nic neví. „Nebyl jsem tam tu noc, co zmizela,“ řekl. „A CCTV kamera u vchodu nefunguje,“ dodal.

Jedna ze zaměstnankyň ovšem Daily Mailu potvrdila, že vše, co ví, už řekla policii, ale s novináři mluvit nemůže. Vyšetřovatelé navíc kousek od klubu našli pohozenou černou podprsenku.

Temný dvoupatrový klub, který je zastavěný postelemi s tygrovanými vzory a v němž číšnice chodí v provokativních kožených oblečcích, má vleklé problémy s policií. Podle úřadů do něj chodí hlavně američtí studenti a východoevropští imigranti, a to pak zejména Albánci, anebo ti, kteří si chtějí koupit drogy.

Podle policie mladou Američanku zabil nejspíš někdo, s kým se seznámila právě v doupěti neřesti a posléze ho pozvala k sobě domů.

 

elsa200523 ( 14. ledna 2016 22:14 )

chudák já se lekla že to byla tak herečka ASHLEY OLSEN CO HRÁLA S MARRY-KATE OLSEN V PLNÉM DOMĚ MICHEELE ELIZABETH TANNER CHUDÁK ALE JSEM RÁDA ŽE TO NEBYLY TY HEREČKY

rumungro ( 13. ledna 2016 03:41 )

Odvedle soused nebyl tehdy celou noc doma.A je to rapl.

Zobrazit celou diskusi