Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální sebevražda: Matka 18měsíční dcery se nechala rozsápat pitbuly

Američanka Rebecca Hardy si zvolila bestialní sebevraždu
Američanka Rebecca Hardy si zvolila bestialní sebevraždu  (Autor: Archiv Blesk.cz, Facebook)
Autor: kyc - 
14. prosince 2015
12:44

Američanka Rebecca Hardy (†22), matka 18měsíční dcerky, spáchala sebevraždu. A zvolila skutečně bestiální způsob – nechala se rozsápat dvěma rozzuřenými pitbuly!

Hardy za psy vlezla začátkem prosince přes plot. Moc dobře věděla, že ji napadnou, v okolí byli vyhlášeni svou agresivitou. Jen co seskočila do zahrady, rozzuření rafani se na ni vrhli a začali ji trhat. Záchrana pro ni přišla už pozdě, během útoku totiž utrpěla vážná a hluboká zranění na obličeji i na krku a cestou do nemocnice zemřela.

Odmítá uvěřit

Její snoubenec ale zprávy o sebevraždě Hardy popírá. „Nevěřím, že si chtěla něco udělat,“ říká Matthew Grattan. Tomu zbyly jen oči pro pláč a dcerka Molly, která musí vyrůstat bez mámy. „Nechápu to... Máme krásnou holčičku... Chtěla, abychom byli rodina,“ kroutí hlavou Matthew. „Nedávno ji vyhodili z domu,“ přibližuje možný důvod její sebevraždy jeden z místních z města Port Huron. Jedním dechem také dodává, že Rebecca si se životem zahrávala už dřív. „Už se o to pokusila několikrát. Nebylo jí cizí ani sebepoškozování,“ dodal. A k sebevraždě se přiklání i policejní zpráva.

Jistá smrt

V ní stojí: „Ti psi byli obzvláště agresivní, proto byli v uzavřeném prostoru. Zřejmě si toho byla vědoma, přelezla plot a vrhla se vstříc jisté smrti.“

 

zlymikes ( 14. prosince 2015 20:32 )

USA,dříve SSSR náš vzor a nikdy jinak

vi3ol ( 14. prosince 2015 17:59 )

pgga

vi3ol ( 14. prosince 2015 17:48 )

honza54.. ( 14. prosince 2015 17:10 )

klasická americká dementní kráva

naidka ( 14. prosince 2015 15:38 )

To je bulvární slang, bestiální může být podle nich všechno možné - třeba křižovatka. Zapomněli ale napsat, že psi byli šíleně až otřesně krvelační a krvežízniví.

Zobrazit celou diskusi