Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v pražských Kobylisích: 13letý chlapec spáchal sebevraždu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Kundrát)
Autor: ljš - 
23. listopadu 2015
08:05

Nevěděl, jak vyřešit své trápení, a tak se odhodlal k tomu nejhrůznějšímu kroku. Školák z pražských Kobylis spáchal sebevraždu skokem z okna. Bylo mu teprve 13 let.

Chlapec se z desátého patra paneláku ve Štíbrově ulici zřítil v neděli odpoledne. Přivolaní záchranáři mu už bohužel nedokázali pomoci.

„Podle předběžného vyšetřování se jedná o sebevraždu,“ řekl serveru Novinky.cz policejní mluvčí Jan Daněk. Co chlapce k činu vedlo, šetří kriminalisté.

pudlenka ( 25. listopadu 2015 12:07 )

Nemohu se nevyjádřit k diskuzi: jak někdo může v případě takové tragédie vůbec hodnotit pocity toho nešťastného chlapce, nebo snad rodinu. Copak vy jste je znal? Já ano a můžu vám k tomu říct jen to, že takové řeči jsou absolutně nechutné. Ten chlapec se mimochodem učil skvěle, to jen k té trapné poznámce a jak si vůbec můžete dovolit soudit rodinu, nebo důvody proč se to stalo? Já to nevím, ale i zdánlivá maličkost se může citlivému dítěti v tomhle věku zdát neřešitelná. Ne každé dítě se svěřuje, někdo si své pocity nese hluboko v sobě.Jediné, co lze vůbec říci je, že to je strašná tragédie, upřímnou soustrast rodině, všem přátelům a známým. Cítím smutek, když na to pomyslím.

leino ( 23. listopadu 2015 20:11 )

Tady tohle doopravdy dokazuje "něčí" inteligenci.

leino ( 23. listopadu 2015 19:47 )

TO snad nemyslíte vážně? Jste fakt takoví idioti, že můžete říct "byl to cvok" nebo "měl se učit"? A můžete si odpustit blbé kecy. Já jsem ho znal/a. Takže než příště napíšete nějakou blbost o tom, že si za to může sám, nebo že se o něj měli rodiče starat, RADŠI VYSKOČTE Z OKNA SAMI.

kravanebeska ( 23. listopadu 2015 13:02 )

Jo jo, a takovi de.menti, co sem pisou, ze se mel ucit, rodice se meli vic starat a podobne, ti tady budou smrdet do sta let. Fujtajbl. Ze vas hanba nefackuje.

jasnovidec01 ( 23. listopadu 2015 12:48 )

kravanebeska:Blá blá blá... Nechte si ty protivne kecy a radeji vyjadrete soustrast. Uprimnou soustrast rodicum a cele rodine, je mi to moc lito...upřímná soustrast je jim na H:O:V:N:O,měli se zajímat víc o syna teď by nemuseli smutnět

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání