Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tablo smrti! Z fotek cestujících, kteří zahynuli při pádu ruského airbusu, mrazí

Autor: shp - 
1. listopadu 2015
05:00

Mladí, staří i malé děti. Všichni z 224 lidí na palubě ruského airbusu se stali oběťmi pádu stoje v egyptské poušti. Z fotografií obětí, kterými příbuzní zahlcují sociální sítě, běhá mráz po zádech. Ještě před pár hodinami se slunili na písčitých plážích, koupali se v moři a užívali si dovolené. Teď z nich jsou jen těla bez života.

Letěli se rekreovat, uniknout strastem běžného života, trochu se opálit a hlavně se bavit na dovolené. Návrat domů se ale změnil v tragédii. Když se převážně ruští cestující vraceli strojem nízkonákladových aerolinek Metrojet, porouchal se letadlu pravděpodobně motor a airbus se zřítil k zemi v sinajské poušti.

Když egyptští záchranáři dorazili na místo, nebylo už koho zachránit. Zjistili, že všech 224 lidí při neštěstí zahynulo. A to včetně 17 dětí, které byly na palubě. Jejich příbuzní na letišti v Petrohradě, kde mělo letadlo přistát, do poslední chvilky doufali, že se se svými milovanými ještě shledají. Marně.

Při pádu letadla zemřely i celé rodiny, které vyrazily na dovolené. Nejmladší obětí se stala teprve desetiměsíční Darina, která do Egypta odcestovala s rodiči. I malý Anton Boganov se domů již nevrátí. Mnohé oběti byly v době, kdy k nim dorazili záchranáři, ještě připoutány na sedadlech. Nijak jim to ale nepomohlo…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dfghjk ( 31. července 2016 10:04 )

Jak jsem si přečetl nadpis, hned jsem věděl, že tam bude "mrazí". Z tvých článku blesku často mrazí, možná by ses měl přejmenovat na Blesk Mrazík.

ropuchaninka ( 1. listopadu 2015 23:32 )

Velice smutne, ale Rusi majú prachy to je fakt

anka ( 1. listopadu 2015 22:38 )

navic..Ruská letecká společnost Kogalymavia, která v posledních třech letech létala pod značkou Metrojet, rozhodně nebyla bezproblémová. Plyne to z informací serveru Izvestia. V roce 2012 málem přišla o licenci. Navíc je zadlužená, na penzijní pojištění za zaměstnace dluží 32 miliónů rublů (asi 12 miliónů korun). Letušky a piloti nedostali zaplaceno už několik měsíců, uvedl server. (seznam.cz)

mandat ( 1. listopadu 2015 14:22 )

Tohle se podcenuje, v Evrope je uz pres 2 miliony analfabetu,co jsou navic prolezly infekcnima nemocema,vcetne svrabu,syfilisu,tuberkulozy,zloutenky a parazitu,ktere ani tady nezname.To je bamba,ktera az bouchne,tak budeme tady chcipat a nikdo nam nepomuze, druha bomba je jejich nevzdelanost a islam.Jsou to lehce zmanipulovany ovce, ktery sem lezou jen parazitovat a sirit svuj islam.

vog.ht. ( 1. listopadu 2015 13:58 )

Pořád je letecká doprava mnohem bezpečnější než ta pozemní, bez ohledu na bláboly toho čů.ráka kousek níž

Zobrazit celou diskusi