Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Janě vytrhli syna Adama (6) z náručí, unesli ho do Norska

Autor: shp - 
30. října 2015
20:43

Procházka se synem se v neděli večer změnila pro Janu v horor. V slovenské Ivance jí malého Adama (6) vytrhli přímo z náručí dva neznámí muži. S dítětem nasedli do auta a odjeli neznámo kam. Jak se později zdrcená matka dozvěděla, unést ho nechal jeho islandský otec. S dítětem pak zamířil do Norska.

Byli jsme na procházce s mým synem Adamem a potom jsme se šli navečeřet do pizzerie. Když jsme vyšli ven a ušli pár metrů, tak jsem se otočila s pocitem, že za mnou někdo běží. Byli to dva neznámí muži. Jeden z nich mě napadl a svalil na zem, kde mě držel. V té chvíli mi druhý útočník vytrhl synečka, kterého jsem držela za ruku. Vyděšený Adámek začal křičet. Vzápětí ho strhli do auta a odjeli neznámo kam,“ popsala Jana na Facebooku únos svého syna.

V autě už na syna čekal jeho otec Ragnar. Se synem uprchl do Norska, které je nechvalně proslulé svou sociální službou Barnevernet, jež unáší děti rodičům.  „Chlapec je teď u mě. Je v pořádku a cítí se dobře. Je opět ve škole,“ napsal otec TV Markíza a zaslal i video s Adamem. „Ahoj Slovensko, jsem u táty v pořádku,“ říká na něm chlapec a mává na kameru. „Není v pořádku, on (otec) ho zmanipuloval. On ví přesně, jak na to dítě,“ reagovala na video Jana.

Matka podala trestní oznámení kvůli únosu dítěte a přesně tak případ policie na Slovensku vyšetřuje. Otec Markíze přiznal, že zvolil ten nejkrajnější postup, aby dostal Adama od matky. Odmítá ale, že by šlo o únos. To, jak muži vytrhli syna matce z náruče, sledoval ze zadního sedadla v autě. Kdo dítě matce vytrhl, ale odmítl říct. „Adam nebyl traumatizovaný, uklidnil se hned, jak mě uviděl,“ napsal otec. Jana se teď bojí, že své dítě už neuvidí. „On píše, že Adam je jeho svět. Copak nemám právo být s ním?“ ptá se matka.

Video  Reportáž TV Markíza o únosu Adama  - TV Markíza
Video se připravuje ...

aaobcanka ( 31. října 2015 17:59 )

Norsko a severské státy mají málo obyvatel, Norsko 4,5 mil., musí proto prý unášet děti, a snaží se jen o bílé, nejlépe blond, modrooké, aby je jejich bezdětné matky či páry (nebo i gay-páry) poté prezentovaly jako své, biologické děti z jejich různých svazků.

asijo ( 31. října 2015 05:34 )

Byla multikulturně odměněna.

kiwi65 ( 30. října 2015 22:18 )

 Když každá kravka roztáhne nohy kdejakýmu přivandovalci tak co pak čeká?Tady se jí nikdo nezastane,my jsme pro ně jen póvl z východu..

bezodkladne ( 30. října 2015 22:14 )

 Tak tady bych viděla návod na "osvobození" bratrů Michalákových

brunos ( 30. října 2015 22:10 )

 A Absolonce ho odešlou rovnou z porodnice do Norska, ale pst nikomu ani muk,bude to překvapení.

Zobrazit celou diskusi