Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Eltona Johna napálili vtipálci. Myslel si, že telefonuje s Putinem

Autor: mb - 
17. září 2015
20:30

„Dostal, co chtěl!“ říkají ruští vtipálkové, kteří napálili britského zpěváka Eltona Johna (68). Ten byl přesvědčen, že mluví s ruským prezidentem Vladimirem Putinem (62), Elton John se hned po rozhovoru svým zážitkem pochlubil přes sociální síť Instagram celému světu.


„Děkuji panu prezidentu Vladimiru Putinovi, že se mnou dnes mluvil po telefonu. Už se nemůžu dočkat, až se potkáme tváří v tvář a prodiskutujeme problematiku LGBT v Rusku,“ napsal slavný zpěvák na Instagram.

Ne tak rychle, Johne

Oznámení si brzy si všimla světová média a senzační zprávu musel dementovat dokonce mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov (47). „Nevím, kdo mluvil se zpěvákem Eltonem Johnem, ale pan prezident Putin to rozhodně nebyl,“ uvedl. Elton John však zprávu ze sociální sítě nestáhl a chvíli to tak vypadalo, že jedna strana mlží.

Netrvalo dlouho a dva ruští vtipálci, kteří vystupují pod přezdívkami Lexus a Vovan, se přiznali k tomu, že to oni napálili slavného zpěváka a rozhodně nemají žádné výčitky svědomí. „Dostal, co chtěl. O tom, že mluví s Putinem, ani na chvíli nepochyboval,“ prohlásili.

Elton John byl telefonátem zjevně nadšen, a dokonce se omluvil za své setkání s ukrajinským prezidentem Porošenkem (49). Zpěvák navíc ochotně slíbil, že se zúčastní homosexuálního průvodu v Moskvě.

Zkušení vtipálkové

Vovan a Lexus jsou zkušení vtiplákové. Nachytali už například běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka (61), ukrajinského oligarchu Kolomojského (52) nebo třeba amerického generála Kevina McNeelyho, kterého přesvědčili, že mluví s ukrajinským ministrem vnitra Arsenem Avakovem (51).

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi