Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Soud s Petrem Kramným: 7 tajemství, která u soudu prozradil Moničin milenec Ján R.

  • Autor: dce - 
    24. 9. 2015
    13:04

    Ján R., svědek, na kterého všichni s napětím čekali! Dvakrát se omluvil, kvůli pracovní neschopnosti, ale vypadalo to podezřele - nechtěl se snad setkat s manželem své milenky Petrem Kramným? Ve čtvrtek se nakonec ale dostavil. A to, co u soudu zaznělo, všechny zaskočilo. Ján R. prozradil detaily o svém poměru s Monikou Kramnou a mnoho dalších tajemství!

  • 1.První náznak zájmu

    Poprvé se seznámili na svatbě společných kamarádů, jak vypověděl Ján u soudu ve čtvrtek. Nedlouho po tom se setkali na grilovačce na chatě. "Všiml jsem si, že po mně Monika pokukuje," uvedl svědek v přípravném řízení. První skutečný náznak Moničina zájmu přišel krátce nato.

    Monika prý vyjela po Jánovi, zrovna když ji vezl autem do Karviné. "Monika se snažila o něco víc, já jsem ji potom vysadil na nějakém parkovišti."

    Soud s Petrem Kramným pokračuje Soud s Petrem Kramným pokračuje | Martin Přibyl

  • 2.Monika jako sexuální dračice

    Čtení výpovědi z přípravného řízení bylo ale mnohem peprnější, než naznačil Ján v soudní síní. Jeho slova "snažila se o něco víc" znamenala pořádně drsný sexuální takříkajíc útok! "Asi v polovině cesty po mně vyjela, líbala mě, kousala, pokoušela se o orální sex, ale nebylo tam místo," zaznělo u soudu.

    Monika si nechala nafotit lehce erotické fotky Monika si nechala nafotit lehce erotické fotky | Facebook

  • 3.Intimnosti v penzionu

    Ján R. vyprávěl, že se s Monikou sešel, aby probrali problémy, jaké měl ve svém vztahu s Denisou. "Pak ten vztah začal být jakože kritický, potřeboval jsem to akutně řešit, nevěděl jsem co dál," vysvětloval Ján. "Mluvili jsme půl hodiny, pak v kavárně půl hodiny, ale chtěla jít jinam, pak mě navigovala do nějakého penzionu...já jsem stále nevěděl, co jako."

    Pár si dál povídal o zdánlivě nezajímavých věcech jako koupě bytu a budoucnost Jánova vztahu s Denisou. "Šel jsem na pokoj, tam nastal nějaký intimní poměr," prozradil nakonec Ján a dodal, že vše bylo takové uspěchané. Na otázky soudkyně odpověděl, že intimnosti se nikdy neopakovaly (Monika byla nevěrná jen jednou, zaznělo u soudu). 

    Moničin milenec Ján R. Moničin milenec Ján R. | archiv Blesku

  • 4.Milovala sex, ale ne s Petrem?

    U soudu několikrát zaznělo, že Monika o sex s Petrem Kramným příliš často neměla zájem. Navíc se prý zcela vyhýbala praktikám jako orální sex, které po ní Petr požadoval. Jednou jí za sex dokonce musel zaplatit (Kramný Monice platil za sex).

    Jenže Ján R. o Monice mluvil jako o někom úplně jiném! "Byla strašně náruživá, bylo vidět, že to často nemá," vypověděl v přípravném řízení. "Monika uváděla, že to doma není ono," dodal.

    Jedna z posledních společných fotek Petra, Moniky a Klárky byla právě na mole. Jedna z posledních společných fotek Petra, Moniky a Klárky byla právě na mole. | Foto: David Malík, Reprofoto TV Nova

  • 5.Chladní manželé

    Většina svědků u soudu o Kramných mluvila jako o klidné spokojené rodině, bez problémů. Byli prý šťastní a měli se rádi, problémy mezi nimi téměř nikdo nezaznamenal. Ján R. si ale velice brzy všiml, něčeho jiného. 

    "Jako by žily vedle sebe dvě samostatné osoby, nikdy se nedrželi za ruce, neobjímali se, nedali si pusu..." prohlásil svědek. Uvedl ale, že to byl Kramný, který se stále tvářil jako kakabus, Monika byla proti němu veselá (Kramný je svou kamennou tváří pověstný).

    Soud s Petrem Kramným pokračuje Soud s Petrem Kramným pokračuje | Martin Přibyl

  • 6.Další nevěra!

    Ján R. u soudu prohlásil, že on měl s Monikou intimní poměr pouze jednou, pak už se podle něj stěží vídali – psali si ale po internetu a občas si i volali. "Ptal jsem se na to, jak to má ona, či to funguje, to zmínila, že něco s někým někdy měla v nějakém skleníku," prozradil Ján. V jiné části uvedl, že podle něj měla určitě pestrý život, a ospravedlnil to epizodou se striptérem na diskotéce (Kvůli striptérovi se strhla i hádka a Monika se Petra pak bála).

    Monika si nechala nafotit lehce erotické fotky Monika si nechala nafotit lehce erotické fotky | Facebook

  • 7.Pestrý život

    Ján R. svou výpovědí naznačil, že Monika nebyla žádný andílek. "Monika pěkně řádila, tancovala s chlapama. Mému kamarádovi říkala, že je velmi atraktivní," takto popsal scénu z diskotéky, kam později sám přijel. Monika obětavě vybíhala ven, aby mu po telefonu radila cestu a kamarádka Denisa žárlila - aspoň tak to popsal Ján u soudu.

    Když se Kramný o Moničině poměru dozvěděl, byla údajně celá bez sebe: "Povídala mi, abych něco zapřel," popisuje Ján. Později vypráví o telefonátech, které měl s Monikou, jak mu vyprávěla o služební cestě, o tom, že chodí na vysokou školu - nic z toho podle reakcí rodiny a slov Petra Kramného u soudu nebyla pravda – byla Monika zkušená lhářka?

    Monika zemřela spolu s dcerou Klárkou na dovolené v Egyptě. Monika zemřela spolu s dcerou Klárkou na dovolené v Egyptě. | Foto: Martin Hurda, archiv Blesku

    ONLINE 15. den soudu s Petrem Kramným: Milenec promluvil o prvním sexu s Monikou

kukulin ( 26. září 2015 11:39 )

Blesk se zachoval naprosto sprostě, ukazuje tvář p. Kramného, ale tvář milence zakrývá.

subrosa1976 ( 24. září 2015 20:30 )

Jerry!!! A Vy máte IQ kolik?? 30-50, vyšší škálu asi ne, ona se jednou vyspí s jiným a jednou se vyfotí se striptérem a je hned podle Vás ku.rva???Tak to Vy musíte mít svatozář, a já pořád, že je venku tolik světla!!!!

smoyde ( 24. září 2015 18:58 )

Bobřík mlčení, to je správné. Po dočtení soudu = je to na nic, kde nic tu nic, nevěry a to nebude důkaz vraždy. Proud tak selhal, otravu po roce Egypt popřel. Není komu věřit.

doktormediciny ( 24. září 2015 18:44 )

S těma DUKAQZQAMA Z PITVY SE VYJADRUJTE OPATRNĚ. eGYPTSKA STRANA TO NĚJAK MOC DOBRE NEPROVEDLA. kDYBY TAM ZŽUSTAL, DFAVNO BY Visel.. Prisli bYchom o diskuzi

doktormediciny ( 24. září 2015 18:41 )

Subrosa vskutku krasna analysa

Zobrazit celou diskusi