Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr Kramný byl pro spoluvězně jenom "zm*d", říká jeden z trestanců

Autor: et, dce - 
14. července 2015
13:41

Říká se, že zločinci, kteří něco provedli dítěti, ve vězení trpí víc než ostatní – jejich spoluvězni jim jejich zločin dávají pořádně „sežrat“. A podobně to má i Petr Kramný (37), ačkoliv ještě nebyl za dvojnásobnou vraždu Moniky (†36) a Klárky (†8), ze které je podezřelý, odsouzen, jeho spoluvězni mu opakovaně nadávali do zm*dů!

Josef B. (57) strávil s Petrem Kramným dva měsíce na cele ve vazební věznici v Ostravě a prozradil, jak se Petr K. za mřížemi choval. Podle Josefa Kramný nepatřil ve vězení mezi oblíbence – sám se svých spoluvězňů stranil, byl spíš samotář.

Ale ani tak by nebyl moc populární – vězni na něj mají spadeno, protože věří, že manželku a dceru zavraždil.  „Občas si s někým povídal z okna. Většinou pak na něj ostatní začali řvát: ‚Ty zm*de, ty chcípneš!‘ Přáli mu, aby skončil ve věznici ve Valdicích,“ vypráví Josef.

Kramný podle Josefa pobyt ve vězení nezvládal nějak dobře – probrečel prý několik dní! „Pět nebo šest dní za ty dva měsíce bulel. Říkal, že je nevinný, a občas povídal, že je mu líto Klárky,“ řekl Josef deníku Aha! Přiznal ale, že Kramného povahu nechápal. Připadal mu podle jeho vlastních slov jako rozdvojená osobnost!

Josef dál popisuje celu ve věznici – a žádný hotel to tedy není. „Byli jsme s Petrem K. na cele 4 x 4 metry. Měli jsme tureckej záchod, šlapky jsme si po nastěhování umyli. Dál dvě židle, stůl a dvě postele,“ popisuje.

Ani režim ve vězení není žádná výhra v loterii – je to pořád dokola. V šest budíček, ve dvanáct oběd a půl desáté večerka. „Denně hodinové vycházky, ráno nebo odpoledne. Někdy jsme cvičili. Někdy jsme si povídali. Někdy si Petr četl, hodně pročítal noviny. Jindy jen tak ležel jako připitomělej,“ vysvětluje Josef.

S Petrem K. se o událostech v Egyptě prý příliš nebavil, Kramný sám nechtěl. Josef prozradil, že Kramný si stěžoval, že všichni jen lžou. „Furt jen, že je to v p*deli, že on neví, proč se to stalo.“

Josef také prozradil, že Kramný celou dobu dostával spoustu dopisů od žen – dokonce je i ukazoval spoluvězňům. Ale svého osudu se očividně bál. „Říkal, že mu hrozí doživotí za nic. Že není možné, aby ho odsoudili. Advokátka mu dávala nějaký papíry, otázky, on se v tom hrabal.“

ladik003 ( 4. srpna 2015 08:05 )

vubec bych mu nedal sanci zit popravit jenom ze u nas jsou spatne zakony .

ladik003 ( 4. srpna 2015 07:59 )

jsem jsi jisty ze to udelal uz jenom na jeho oblicej kdyz se divam tak je to strastne .Jenom ze mame spatne zakony on vubec nema narok zit a ani byt zavreny v base kdo ho bude zivit a satit okamzite provaz a obesit.Co on se bude divat na TV jist za danovych poplatniku ne obesit a hned co co udelal nedal bych mu sanci spatny zakon.

hofihofi ( 14. července 2015 18:26 )

Tohle je takovy blabol a fama, ze vezni supluji spravedlnost, kdo to sem nosi.

z.bolivie.otylie ( 14. července 2015 18:18 )

υπνάκο se to jmenuje řecky a ne siesta.

vrahrychtar ( 14. července 2015 18:18 )

az se Kramnej po 30 letech vrati tak bude mit (!) jak macochu...

Zobrazit celou diskusi