Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kramný byl jednou nohou na svobodě! Konečně ho obžalovali z vraždy Moniky a Klárky!

Autor: dce, ČTK - 
12. května 2015
15:26

Po první obžalobě, kterou Vít Legerský vznesl proti Petru K. v minulých dnech, netrvalo dlouho a přišla i druhá obžaloba. Tentokrát z vraždy Moniky a Klárky. Stalo se to takřka za pět minut dvanáct – do června by totiž Petr K. musel být propuštěn z vazby.

„V tzv. kauze Egypt byla dnes ke Krajskému soudu v Ostravě na osobu obviněnou podána obžaloba pro zločin vraždy,“ uvedl pro Blesk.cz státní zástupce Vít Legerský. Jde o vraždu Moniky a Klárky, manželky a dcery Petra K., ke které mělo dojít před téměř dvěma lety v Egyptě.

Podle advokátky Kláry Long Slámové, která zastupuje rodinu manželky, stojí proti obviněnému řada důkazů. Mezi nimi také posudek, podle kterého Kramného manželka a dcera zemřely nejpozději 29. července 2013 odpoledne. Kramný se však před televizními kamerami svěřoval, že celé rodině bylo špatně a až tři hodiny po půlnoci zjistil, že jsou ženy mrtvé.

Obhajoba staví na pitevním protokolu z Egypta, v němž se o elektřině vůbec nepíše. Českým policistům se také nepodařilo získat souhlas egyptských úřadů k detailnímu ohledání pokoje, kde Češky zemřely. Slámová proti tomu tvrdí, že při pitvě v Egyptě nebyly některé orgány řádně prozkoumány a další se nezkoumaly vůbec, a poukazuje na výsledky pitvy v Česku.

Kramného manželka a dcera zemřely koncem předloňského července v hotelu v egyptské Hurghadě, kde rodina trávila dovolenou. Média původně spekulovala o tom, že ženy byly otráveny. Informace, že je mohl zabít elektrický proud, se objevily později. Policie Kramného obvinila z vraždy koncem loňského února.

tetahb ( 13. května 2015 10:31 )

Tak se mi zdá, že tu jsou všichni pořádně sjetí.  

krucipisek1 ( 13. května 2015 08:41 )

A o co jsem si rekla, sama nevìm Vy kloni màte dobre nakroceno vstrìci do kazajky. Navzàjem jste se uchylili k donucovacìmu prostredku kdy klonujete nicky, kterì s vasì trapàrnou nemajì nic spolecnyho jen abyste donutili toho druhèho prestat s klonovànìm. Vadì vàm, ze se si lezete do vlastnìho nicku? Jak je to mozny?! Vzdyt màte z toho nesmìrnou radost, kdyz se vozìte po ostatnìch v jejich nicku Ze ani jeden z klonu nenì zàdny charakter je vidno uz jen jak dlouho dokàzete hràt tuhle trapàrnu a nedokàzete s tìm prestat. Takze sekyrovànì typu kdo je blbec a blbka si strcte do rukàvu, protoze fakt, ze dokàzete kràst nicky jenom dokazuje jacì jste zmetci a màte pràvo jen mlcet.

truchliicii.petr.k. ( 13. května 2015 02:58 )

Uz je na case oslavovat, 2x vrah bruci a bude brucet jeste vice.

truchliicii.petr.k. ( 13. května 2015 02:10 )

ok vladivostok, narobila si mi chut, dnes si dam kabernet a shiraz a chianti a merlot a pinot noir pre zaciatok, potom sa uvidi

3.14 ( 12. května 2015 23:24 )

RUSÁCI PUKLI S FINY!!!!!!!!!!!PUTIN PLÁČE!!!!!!!!!!!!! (Y FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanada - Rakousko 10:1 dohráno HOKEJ Norsko - Bělorusko 2:3 dohráno FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - FOTBAL Bayern - Barcelona 3:2 dohráno HOKEJ Česko - Švýcarsko 2:1 sn dohráno HOKEJ Finsko - Rusko 3:2 sn dohráno HOKEJ Lotyšsko - Francie 2:3 sn dohráno HOKEJ USA - Slovensko 5:4 pp dohráno HOKEJ Kanad

Zobrazit celou diskusi