Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spis Petra K. (36) má 2000 stran! Advokátka hledá přímý důkaz o vině Petra K. u sebe na zahradě

Autor: Slávka Červená - 
12. června 2014
05:00

Více než dva tisíce stránek má spis, který se týká Petra K. (36) a smrti jeho manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Advokátka z vraždy obviněného otce rodiny Jana Rejžková (50) exkluzivně Blesku ukázala, jak je rozsáhlý.

Spis studovala v tropických podvečerech doma na zahrádce. „Kdo zná baťovské půldomky, ve kterém bydlím, ví, že prostory jsou minimalistické. Tady, mám o všem přehled,“ ukázala. „Stále dokola listuji stránkami a hledám přímý důkaz, o kterém se mluví, ale ještě jsem ho nenašla. Jsem stále přesvědčena, že Petr K.není vrah,“ konstatovala.

Rejžková předpokládá, že spis »naroste« ještě minimálně o třetinu. „Přibudou výslechy dalších svědků, znalecké posudky technického rázu a na mého klienta z oborů psychologie a psychiatrie,“ potvrdila, že znalci provádí vyšetření Petra K. právě v těchto dnech.

A zatím v Karviné probíhá válka rodin. Bratr Moniky, Radmil dští hněv na Irenu R., matku Petra K. Ta v pondělí přestěhovala náhrobek, který její dcera přenechala rodině Moniky, na sousední hrobové místo. „Náhrobek platil Petr,“ má jasno Irena R. Co na to Rejžková? „Nezastupuji matku mého klienta ani pana Radmila a k vzájemným sporům v nesvářených rodinách se nebudu vyjadřovat. Etika advokáta mně to přímo zakazuje,“ uvedla.

zarazenyprd ( 20. června 2014 18:18 )

To je výkřik z kanálu nebo z žumpy?

kacota ( 18. června 2014 12:26 )

Torta Emotion Na cesto potrebujeme:4vajcia,120gr,masla,120gr pr.cukru,1lyžica kakaa,150gr rozpustenej čokolády,/várovej/150gr.pol.múky,1pl.pr.do peč.30gr.pomletých mandlí,2lyžice limetovej šťavy /može biť aj citronová/ marhulový džem na potretie,1dl vaječný likér a pol dcl rumu na zálievku. Krém:250ml.smotany na šlahanie, 450ml tučného mlieka/3,5%/,2 vanilky, 2celé vajcia,2zlaté klasy,100gr.rozpustenej bielej čokolády,120gr.pr.cukru,120gr.maslo,1 želatínový stužovač DR.Oetker,/alebo 4plátky želatíny. Postup cesto: Žltky,maslo a pr.cukor spolu vymiešame.Pridáme preosiate kakao,vychl.čokoládu, múku, pr.do.peč. a pomleté mandle,limetkovú štavu a postupne primiešame vyšlahaný tuhý sneh.Vylejeme do formy na papier a pomaly pečieme pri 170 stupnoch asi 45-50min.Korpus nesmie biť vysušený,trochu vlhší, vyskúšajte po upečení skúšku so špajdlou,ak sa v strede nenalepí na špajdlu cesto vyberáme.Ešte horúce popicháme celú tortičku špajdlou a polejeme celú tortu vaječným likérom pomiešaným s rumom.Vychladnutý natrieme marhulovým lekvárom,silnejšou vrstvou. Plnka:Nad parou vyšlaháme 2 celé vajcia a asi 60gr pr.cukru s celého množstva.Odstavíme a necháme chladiť.V smotane a mlieku rozmiešame zl.klas,otatný cukor a vanilky.Uvaríme na puding.Do horúceho pudingu dáme bielu čokoládu rozpustiť a zamiešať.Pomaly puding po vychladnutí spájame s maslom.. potom zlahka primiešame vajcia šlahané nad parou a na koniec želatínu ,alebo v mojom prípade želatínový stužovač.Touto masou natrieme celú tortu aj boky.POmáhala som si bokom tortárne,aby mi to nestekalo,ale ked to už začalo tuhnúť ,tak to išlo.Dáme stuhnúť do chladu.Asi po hodine natrieme horúcou čokoládou a ozdobíme hoblinkami Je to úžasná torta.Taká pre mlsné jazýčky.Prajem vám kulinársky zážitok.

lysohlavek02 ( 17. června 2014 00:38 )

si tu??? ty stará ossratá parochňo??riťkacota..jsem rád že přispívám k tvým vředům,pocitům nevolnosti a k permanentní srračce

playoff ( 16. června 2014 22:41 )

playoff ( 16. června 2014 22:40 )

i ty

Zobrazit celou diskusi