Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr K. dnes oslaví narozeniny: Popřeje mu jen kolega z cely, připije si vodou!

Autor: Slávka Červená - 
19. května 2014
05:00

Petr K. již 88 dní čeká ve vazbě, zda bude souzen za dvojnásobnou vraždu manželky a dcery v Egyptě. Dnes tam „oslaví“ 36. narozeniny. Bez přípitku dobrým vínem nebo specialit z čerstvých ryb, které si dříve vychutnával v restauraci Rybí dům v Chotěbuzi u Karviné.

Právě tam chodívali s manželkou Monikou (†36) a dcerou Klárkou (†8). Monika měla totiž svátek jen o dva dny později. Nadělovala mu „překvapivé“ dárky. Třeba jízdu v luxusním voze.

Narozeniny nenarozeniny, na něco takového se ve vazební věznici nehraje. „Bude to pro něj den jako každý jiný včetně jídla. Pokud vím, tak dárek již dostal minulý týden od rodičů,“ uvedla jeho advokátka Jana Rejžková.

Maminka s manželem mu přinesli časopisy o autech. „Mým největším přáním pro něho je,  aby ho na narozeniny pustili. Pak mu všechno vynahradíme. Ale on ví, co pro něj děláme. Sedí tam nevinně. On to neudělal. To by se nemohl podívat tchánovi do očí,“ řekla matka. „Věřím mu od samého začátku a budu věřit až do konce,“ dodala. Dnes zřejmě Petr K. listuje knihou o Michaelu Schumacherovi, kterou mu poslali teta se strýcem.

Dnes mu zřejmě popřeje jen jeho spolubydlící v cele. Má údajně na triku daňový delikt. Oba spolu vycházejí bez problémů. Žádnou zášť k Petrovi nemá a ani ostatní vězni, kteří Petrův příběh znají z novin, ho prý nijak nekontaktují.

Petr K. dbá na svou vizáž i za mřížemi. Podle advokátky ale měl při poslední návštěvě nezvykle dlouhé »háro«. „Konstatoval, že již měsíc netrpělivě čeká na kadeřníka, který je rovněž ve věznici. Obával se, jestli ho už náhodou nepropustili. Jinak že se ostříhá sám, aby slušně vypadal. Tak doufám, že se ho dočkal,“ dodala Rejžková.

Bál se o spoluvězně

Když byla bouřka a šlehaly blesky, jeho společník se údajně držel v cele kovových mříží. „Pan K. mně líčil, jak na něho křičel, ať od nich odstoupí. Měl strach, kdyby blesk uhodil právě tam a něco se mu stalo, že mu to nikdo neuvěří,“ přiblížila advokátka.

modraruze123 ( 20. května 2014 04:13 )

jedina pozitivni zprava na dnesni diskuzi pekelnik

modraruze123 ( 20. května 2014 04:08 )

ani tak, ani tak to si mam jako jit lehnout k tobe ,tam to ale smrdi, to ja mam jine predstavi kde stravim noc, urcite ne u vas na hnoji, tak pa a pusu ,jdu spat zlatko

modraruze123 ( 20. května 2014 03:58 )

tak nejak

modraruze123 ( 20. května 2014 03:54 )

po pravila, ta prava , nejslusnejsi ze vsech , klon lamisska,dovol abych se zasmala

modraruze123 ( 20. května 2014 03:50 )

to urcite,zlodejko klonu , s kavarnou me nespojuj , nebo dostanes po papuli

Zobrazit celou diskusi