Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matku Moniky zabila embolie. Zemřela během třiceti minut!

Autor: Iva Žáková, David Malík, Etienne Bláha - 
11. dubna 2014
05:46

Další smrt v okolí Petra K. (35). Po dceři Klárce (†8) a manželce Monice (†36) ve středu zemřela i jeho tchyně Eva N. (†67). Vše odstartovala banální operace kolena.

Úmrtí Evy N. v nemocnici v Orlové potvrdila Blesku maminka Petra K. Irena. „Je to pravda. Umřela včera,“ odpověděla na dotaz Blesku. Eva od smrti dcery a vnučky chodila jako tělo bez duše, žal zaháněly léky na uklidnění a procházky. Jedna z nich se jí před půl rokem stala osudnou. „Spadla na koleno, ale nešla se léčit. Chodila o berlích,“ řekl její syn Martin.

V úterý cestou na WC na koleno spadla znovu. Sanitka ji odvezla na operaci do nemocnice v Orlové. „V noci ji na ortopedii operovali. V devět ráno ji chtěli sundat ortézu, maminka měla začít s rehabilitací. O půl desáté volali, že zemřela na embolii,“ popsal Blesku těžké chvíle Martin. „Bojíme se teď o muže Evy,“ řekla sousedka z patra.

Další rána

Nová advokátka Petra K. Jana Rejžková (50) se o smrti Moničiny maminky dozvěděla od Blesku. Velmi ji to překvapilo. „Tak to je pokračující velká tragédie. Pro mého klienta je to velmi smutná událost a může to pro něj znamenat další trauma. Lidsky ho to zcela jistě zasáhne,“ reagovala.

Maminka Moniky se totiž za svého zetě postavila. Pomoc Evy Petrovi K. se konkrétně projevila v dopise prezidentu Miloši Zemanovi. V něm prosila o pomoc při snaze o propuštění Petra K. z Egypta. „Věřím, že Egypt nenalezne důvody pro prodlužování pobytu Vašeho zetě v zemi,“ chlácholil ji tehdy Hynek Kmoníček z prezidentské kanceláře. Po třech měsících byl koncem října Petr K. Egypťany propuštěn a vrátil se domů do Karviné.

nutelka0 ( 26. května 2014 13:44 )

Asi se dosud neznama pani advokatka potrebovala zviditelnit.

valesovavera ( 13. dubna 2014 14:31 )

To je ,ale nějaké divné .Když ji v noci operovali tak v8.30 už s ní chtěli rehablitovat .Myslím ,že v tu dobu byla ráda když se probudila z narkozy.Mám za sebou operaci krčku tak vím která bije .I když koleno je něco jiného ,ale i to je operace dost náročná.

janka174 ( 12. dubna 2014 00:26 )

Embolie je svinstvo a může se přihodit i když člověk nemá zlomenou psychiku. Na to stačí zlomená noha. Tím samozřejmě nechci zlehčovat utrpení maminky paní Moniky. Ona už dnes nejspíš ví, jak se to stalo a co bylo příčinou, na rozdíl od nás.

.k999 ( 11. dubna 2014 19:17 )

prdyvrdy:

.k999 ( 11. dubna 2014 19:17 )

tigruska:

Zobrazit celou diskusi