Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajemství Moniky: Potrat! Největší neštěstí je, když někdo nedostane ani malou šanci žít, opakovala!

Autor: lvi - 
7. dubna 2014
05:02

Monika měla psychické problémy, trpěla depresemi, ale o jejich původu zatím všichni mlčeli. Redakci se podařilo zjistit jednu z možné příčiny neklidné Moničiny duše.

Exkluzivní zpověď Blesku poskytl rodinný přítel Kramných a Petrův kolega z nošovické automobilky, jehož totožnost  redakce zná. „Byla na potratu. Nevím, jestli už s Petrem nebo předtím, ale nikdy se s tím podle mne nevyrovnala. Klárka pak pro ni byla požehnáním. Byla ráda, že jsou kompletní rodina, ale když měla ty své úzkostné stavy, asi deprese, vzala si lexaurin a povídala takovou hodně zvláštní větu: „Největší neštěstí je, když někdo ani nedostane šanci žít,“ to opakovala poměrně často a Petr ji vždy pohladil a řekl, že má sice pravdu, ale že to bude dobré, že mají přeci Klárku,“ zmínil kamarád. a dodal: "Možná proto od předloňských Vánoc plánovali dítě."

Skrývala Monika deprese z potratu?

Svou poruchu skrývala tak dobře, že ani její manžel Petr K. (35) o tom neměl tušení! „Léčila se v Karviné u psychologa z klinické deprese. Petr se vše dozvěděl až po jejich smrti,“ řekl Blesku tajný zdroj. „Je těžké si deprese nevšimnout. Spíše je problém, že ji nejbližší nemusejí brát vážně,“ vysvětlil psychiatr Jan Cimický. A bratr Moniky Radmil Moniku viděl pouze jako usměvavou, společenskou a živou sestřičku.

Když byl Petr K., ještě na svobodě, se k Moniky duševnímu stavu nechtěl vyjadřovat. „Já o tom nemůžu mluvit,“ vyjádřil se pro Blesk před časem Petr K. Je otázkou, zda Monika vůbec chtěla, aby se Petr o jejích depresích dozvěděl.

Video Zprávy: Deprese a potrat? Trápení Moniky K. před vraždou! - Blesk TV
Video se připravuje ...

danyka ( 9. dubna 2014 23:03 )

Pro novináře Blesku: Psycholog nepředepisuje antidepresiva, ten si s pacienty jen povídá. Léky předepisuje psychiatr.

martap ( 9. dubna 2014 20:34 )

Pro janka174: Máte pravdu a moc hezky jste to napsala, ale lidi prahnou po krvi. Občané neví nic, ale jsou ovládáni blábolama z novin. Kramného by upálili i kdyby byl nevinný.

xcarodejka ( 9. dubna 2014 15:43 )

Možnosti se "nepřidávají", ale hledají se důvody pro obvinění. Někdy se tu rozhodne a pak se hledá důvod pro to rozhodnutí / tedy nějaké kýžené rozhodnutí/, ale mělo by to být právě opačně...

xcarodejka ( 9. dubna 2014 15:40 )

Většina občanů je naivní, a nevím zda to dokonce není i štěstí..... K tomu, co údajně řekla Monuika. Já si myslím, že vštším neštěstím než se vůbec nenarodit, je, když se člověk narodí špatným rodičům, kteří ho od počátku poškozují ato ho nemusí doslova fyzicky týrat. Stačí poškozená psychika, a s člověkem to jde po celý jeho život, a dokonce se to projeví i na jeho dětech. Naumí žádat, neumí si o nic říct, nemají sebedůvěru a sebevědomí, a toho samozřejmě leckdo dokáže moc dobře využívat.

janka174 ( 9. dubna 2014 11:08 )

Čím déle vyšetřování trvá, tím více možností se přidává. Nikdo o tom vlastně nic neví a každý by už nejraději uvazoval provaz kolem krku tomu padouchovi, co prý zabil. Lidi, neblázněte, nechte vyšetřovatele, ať vyšetřují a nedejte na to, co blábolí novináři. Je to jejich chleba a když nebudou psát, nebudou jíst. Já si naopak myslím, že je dobře, že platí presumpce neviny, protože jinak by se i vám mohlo stát něco podobného a ač v tom budete nevinně, každý si na vás bude ukazovat prstem, sledovat vás na každém kroku, jak se tváříte, co říkáte, děláte... Jestli to pan Kramný neudělal, pak to musí být příšerné.

Zobrazit celou diskusi