Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr K. truchlí pro svou lásku: Jak se s pohlednou Monikou dali dohromady?

Autor: Etienne Bláha, lmk - 
15. září 2013
05:00

Blesk navštívil Petra K. (35) v jeho egyptském vězení v hotelu v centru Hughady a dozvěděl se mnohé. Třeba i to, jaký vztah měl s tragicky zesnulou manželkou Monikou (36), odkud se znali, kde a jak se dali dohromady, kdo koho vůbec oslovil jako první. A kdy se dozvěděli radostnou novinku, že čekají dceru Klárku...

Petr i Monika vyrůstali odmalička v Karviné, ale neznali se. Podle některých informací byl prý Petr samotář, choval se jako holka, dokonce háčkoval. „Nechápu, kdo o mně říká takové blbosti. Byl jsem normální děcko,“ zlobí se Petr. S rodiči měl dobrý vztah, ti za ním stojí i dnes. Sestra Lenka zařizuje vše, co on svou nynější nepřítomností zařídit nemůže.

Monika chodila na stejnou základní školu, kterou nyní navštěvovala její dcera Klárka. Od mládí společenská Monika se přitom ráda bavila. Ochrannou ruku nad ní vždy držel její starší bratr. Dnes obrovský chlap, kterého informace o smrti milované malé sestřičky zlomila.

Petr se s Monikou seznámil před 11 lety na diskotéce v Karviné. „Viděli jsme se tam, líbila se mi, ale Monika mě oslovila první. Asi jsem byl trochu nesmělý,“ svěřil se Petr. Nikdo netušil, že ze seznámení, kterých na diskotékách probíhají desítky, se vyklube velká láska.

Prvotní randění se proměnilo v plnohodnotný vztah, do kterého mělo přijít další překvapení. „Byli jsme spolu dva roky, když jsme zjistili, že čekáme Klárku,“ vzpomíná Petr, jehož první kompletní zpověď o vztahu s manželkou Monikou si můžete přečíst v Nedělním Blesku. Proč měli málo přátel? Jak si sedli s tchánem? Co říká Petr K. o nevěře?

pouták pouták | Blesk

k999 ( 15. září 2013 18:52 )

...je možné, že si opakuje jen jednu větu, "co jsem to udělal"!!!

valesovavera ( 15. září 2013 17:38 )

Mne neni jasne proc kdyz ji bylo špatne tak proč si nezavolala Monika pomoc sama.

barija ( 15. září 2013 16:39 )

Každou minutu, co žije, by si měl klást otázky: "Co jsem udělal špatně?" "Proč jsem nezavolal dříve pomoc?" "Proč jsem jim lépe nepomohl?" "Proč jsem je nehlídal?" "Proč jsem se díval na TV?" "Proč to takto dopadlo?" "Kdo jim ublížil?" "Kdo to byl?" "Kdo je zabil?" "Proč musely tak trpět?" "Proč musely zemřít?" Myslím, že každý otec rodiny, by takto reagoval. Chtěl by znát sám pravdu.

klidek.pianko ( 15. září 2013 16:14 )

Jani lidičky jsou už vedle, občas tam kouknu

klidek.pianko ( 15. září 2013 16:13 )

přesně tak, jen oni si myslí, že nás poškodili

Zobrazit celou diskusi