Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Monika a Klárka nezemřely na otravu! Tvrdí česká kriminálka po návratu z Egypta

Autor: psch, simao - 
8. března 2014
19:50

Petr Kramný (35) čekal ve vazební věznici netrpělivě na to, s čím se vrátí česká výprava policistů z egyptské Hurghady. A s ním i česká veřejnost, bedlivě sledující jeho případ. Spekulovalo se, zda zjištění policistů budou mít zásadní vliv na vyšetřování smrti Petrovy rodiny - manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). A skutečně! Policie podle FTV Prima tvrdí, že nezemřely na otravu!

Ostravští a karvinští policisté vyrazili do Egypta. Tamního prokurátora nezastihli, kromě otravy jídlem ale zkoumali prý i další verze. "Na místě jsme neprováděli žádné procesní úkony, žádné výslechy, dokonce jsme ani nebydleli v hotelu Titanic," prozradil televizi FTV Prima kriminalista Milan Pospíšek. "Závěry šetření egyptské strany se naprosto shodují se závěry šetření české policie," dodal.

Až dosud se přitom spekulovalo, že byly Monika s Klárkou v Egyptě otráveny. "Nebyla to intoxikace, jak je prezentováno," šokoval však nyní Krimi zprávách televize Prima Pospíšek. "Závěry pitvy hovoří zcela jasně, že o intoxikaci nešlo," zopakoval!

Čeští policisté v Egyptě strávili týden. Co Moniku a Klárku zabilo, tak nyní není vůbec jisté. Kriminalisté to nechtěli blíže komentovat. Policie je však nadále přesvědčena, že za smrt dvou Češek na letní dovolené může Petr Kramný.

Video: Jak Petr K. snáší pobyt ve vazbě?

Video Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu! - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

ninga ( 10. března 2014 16:56 )

u dcery mohlo jít o nešťastnou náhodu, kterou nešlo už jinak zakamuflovat, protože by se prozradil. nemyslím si, že by plánoval usmrtit i ji

pepazdepa2 ( 10. března 2014 13:00 )

Máš jiný motiv? Že zavraždil dítě a manželku jen proto, že se nudil, mi připadá dost nevěrohodné.

hrabenkaostrovinova ( 10. března 2014 12:16 )

Hlavně jestli dali už do richtiku zákon, aby byli příště přítomni vyšetřování i pitvě od začátku. Nejsou dohody s Egyptem a jezdí tam tisíce čechů. Takový nepořádek.

hrabenkaostrovinova ( 10. března 2014 12:14 )

Ty jsi vědma?

hrabenkaostrovinova ( 10. března 2014 12:14 )

Egyptský lékař-patalog po pitvě prohlásil, že žaludek byl rozleptaný silným jedem, který nebude z Egypta, ale zřejmě odněkud z daleka. Ale asi potřebují vraha a nějaký personál v Egyptě nepůjde našincem usvědčit a Egypt takový zájem samozřejmě nemá.

Zobrazit celou diskusi