Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maria (36) dokumentovala těhotenství týden po týdnu: Konečně porodila trojčata

Autor: dce - 
14. září 2018
17:17

Fascinující cesta těhotenstvím Dánky Marie (36) je u konce. Žena, která svým masivním bříškem s trojčaty uchvátila svět, totiž porodila. Fotografie a denní radosti a strasti sdílela na Instagramu, kde zveřejnila i fotku svých tří novorozenců.

Trojčátka se narodila 12. září krátce před devátou ranní - venku byli během tří minut. Maria se svým manželem Andersem je pojmenovali Iben, Filip a Agnes. Agnes byla z dětí „nejbuclatější" s váhou 2,3 kg, zato Iben má co dohánět - po porodu měl jen 1,8 kg.

Během pár dní od zveřejnění koláže fotek, na kterých je Maria od prvních týdnů těhotenství až po ten poslední, získala mladá maminka více jak 130 tisíc fanoušků na Instagramu.

„Porod šel hladce, jsme moc šťastní. A ulevilo se nám," napsala Maria k fotkám dětí. K porodu jí v komentářích gratulovalo více než 73 tisíc lidí a mnoho z nich ve svém rodném jazyce. Je tak vidět, že mamince z Dánska fandí celý svět.

janinax ( 15. září 2018 08:59 )

Tak nato nečum Buď jsi chlap bez mozečku,nebo hloupá trubka co nemá ráda děti,když taková reakce.Víš ho...no co je krásné.

Zobrazit celou diskusi