Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Žena (36) se fotila týden po týdnu celé těhotenství: Takovéhle to je čekat trojčata

Autor: rc - 
11. září 2018
05:25

Pro každou těhotnou ženu je šok, když se dozví, že čeká dvojčata, co pak když se dozví, že čeká hned děti tři! Přesně takový šok zažila Maria (36), která žije v Dánsku. Nastávající maminka zanedlouho přivede na svět dvě holčičky a chlapečka a na svém Instagramu se svěřuje, jaké to je čekat trojčata!

Většina žen se v pokročilém stadiu těhotenství nemůže dočkat, až bude po porodu. Dny do porodu už odpočítává i Maria z Dánska, která co nevidět na svět přivede trojčata! Marii na Instagramu sleduje přes čtyřicet tisíc lidí. Nastávající maminka se tam totiž svěřuje s tím, jaké to je čekat trojčata! Na sociální síti zveřejnila mozaiku fotografii, která mapuje její cestu od začátku těhotenství, kdy měla malinkaté bříško až téměř k porodu.

„Jaká to byla cesta! Od obrovského šoku, když jsem se dozvěděla, že tam jsou tři, až k reakci lidí, bezpočtu kontrol a všech příprav na životní změnu a plánování. Nic běžného. Jsem ráda, že jsme vyfotili tyto fotografie, protože tahle koláž opravdu ukazuje obrovský růst,“ napsala k fotografii a přidala další snímky svého obrovského těhotenského břicha. „Je zvláštní končit s tak obrovským břichem a je dokonce ještě víc zvláštní, že je takhle vystouplé bez toho, aby spadlo dolů!“ napsala dál na sociální síť.

 

Očekávat trojčata je opravdu vzácnost, ale není to nic záviděníhodného. Na jedné z fotografií Maria odpočívá na pohovce a na stole má otevřený notebook. Ke snímku připsala: „Vyčkávací hra. Tohle jsem já většinu dnů teď: televizní seriály, spaní, brouzdání na mobilu a tak dál. To všechno s kopáním dětí a Braxton Hicksovými kontrakcemi. Je skvělé, že už zbývají jen čtyři dny a že už nebudu mít čas být znuděná na dalších osmnáct let.“

 

Monikay ( 11. září 2018 11:46 )

Tyjo to bylo bříško! Takhle to vypadá když holka zůstane štíhlá.

flora ( 11. září 2018 11:04 )

Navíc se mamince jistě dobře 9 měsíců usínalo s vědomím, že se nad jejíma fotkama uspokojuje celkem dost vysoký počet úchyláků, kterých je net plný, a toužebně očekávají za týden další. A že není internet anonymní ví snad každý.... Jenom husa tohle může udělat . Nehledě na filozofickou otázku, cože by asi na to řekli ty tři bytosti uvnitř, jich se nezeptala, ale která mají už v tomhle stadiu také svá práva

flora ( 11. září 2018 10:53 )

Zařadím se mezi ty s hrůzným přístupem. že je něco trendy , neznamená, že je to ok. Tyhle fotky jsou snad vhodné pro manžela a do rodinného alba. Nikoliv pro širokou veřejnost. Existují i další vysoce intimní věci. Můžeme se tedy těšit na první odvážlivce, kteří budou denně na instagramu vystavovat svoji stolici? Nebo množství spermatu? I to je příroda, a navíc lékař se na takové věco běžně ptá. Takže co ? Dáme si mantinely nebo nedáme?? Co myslíš při své "vysoké myšlenkové úrovni" (narozdíl od ostatních )

Propisovacka ( 11. září 2018 10:32 )

Dnešní móda focení odhalených bříšek je zvláštní. Je to další součást nového trendu společnosti. Kdo je oblečený, jako by nebyl. Ten, kdo píše že je to nechutné, nemá pravdu. Je to příroda a je to prostě tak. No, napsat, že by k této ženě měl doživotní odpor, to je tedy hrůzný přístup. Ale, bohužel, taková je úroveň myšlení některých jedinců. S tím nic nenaděláme.

europa ( 11. září 2018 08:30 )

Tak to je teda fakt nechutný. Myslím, že na tuhle ženu bych ani po šestinedělá chuť neměl. Spíš doživotní odpor.

Zobrazit celou diskusi